utorok 19. augusta 2014

Tefal panvica s pokrievkou 24 cm

Powerglide, vonkajší nepriľnavý povrch, materiál panvice hliník, sklenená pokrievka s parným otvorom. VYSOKÁ PANVICA SO SKLENENOU POKRIEVKOU. Vysoko kvalitná panvica Tefal Chef s poklicí je ideálnym pomocníkom do kuchyne.


Kúpte si panvicu TEFAL s priemerom 24cm najlacnejšie vďaka Ceny. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, .

Titanium Pro: štvorvrstvový odolný nepriľnavý povrch, silné dno Induction s diskom z nerezovej ocele, indikátor teploty Thermo-Spot, . Pekáč Tefal Master Seal Glass l (zdarma). Ihneď k odoslaniu, u vás už 3. Invissia hlboká sauté panvica s pokrievkou. Panvica hlboká s pokrievkou Meteor 24cm nepriľ.


Kľúčové vlastnosti nový . Sklenená pokrievka (iba na vysokú panvicu a hrniec) s otvorom pre odvod pary.

Možnosť umývania v umývačke riadu. Maximálna teplota pre použitie v trúbe: . Liatinová panvica s pokrievkou Küchenprofi krémová cm. Zbierajte nálepky a získajte zľavu až na výrobky Tefal.


EUR Tefal Hlboká sauté panvica s pokrievkou TalentPro cm. Pre dusenie je vybavená odolnou sklenenou pokrievkou. Nie Materiál pokrievky : Ocel Farba: Čierna, červená. Kuchynské náčinie – typ Veko, Kamenná predajňa pre osobný odber. PC zostavy pre grafikov a hráčov optimalizované . Indikátor teploty Thermo-SpotTM , ktorý signalizuje dosiahnutie . Skúste si vybrať z týchto podobných produktov:.


Pokrievkou 24cm , keramický povrch s techn. Hrnce a panvice môžete používať na každom type varnej dosky, vrátane indukcie. Súčasťou balenia panvice je sklenená pokrievka s otvorom na únik pary.


Grilovacie, paella, hlboké panvice a woky s pokrievkou či bez na každodenné.

GRILLA panvica na grilovanie, čierna . Tescoma panvica hlboká Presto s pokrievkou ø 24cm. PRESTO - elegantný kuchynský riad pre každodenné použitie, vybavená kvalitným antiadhéznym .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky