utorok 12. augusta 2014

Velke hrnce

Nerezové hrnce větších a velkých rozměrů. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro . Velké hrnce nadměrných objemů se hodí jak pro profi použití, tak pro ty, kteří rádi doma vaří ve velkém. Kastról smaltovaný bez pokrievky využijete predovšetkým na prípravu väčšieho množstva pokrmov, pri zabíjačkách….


Sada tří plastových vík na hrnce Tefal Ingenio.

Smaltované hrnce , nerezové hrnce , teflónové hrnce , titánové hrnce , sady hrncov. Veľké a malé smaltované hrnce na guláš, polievku, kapustnicu a iné. Nejen pro ty, kdo chystají zabijačku, ať už jednorázově nebo pravidelně, přijdou vhod velké nerezové hrnce jsou také vhodné pro profesionální kuchyně.


Hrnce s objemem nad l. Pořiďte si kvalitní velkoobjemové nádobí. Hrniec vyrobený vo Francúzsku pod . Hrnec smaltovaný s pokličkou červený litrů. U nás si vyberiete - hrnce a kastróly smaltované aj nerezové, jednofarebné, aj s dekorom.


Inzerát zabíjačkové velké hrnce v okrese Rakovník, cena 950Kč, od jarpi na Sbazar.

Popis: prodám velké smalt. Kuchynské smaltované hrnce a randlíky väčších rozmerov, vhodné na varenie vo veľkých kuchyniach a prevádzkach. Bezplatná inzercia, velke hrnce predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Prodám 2x velký hrnec s poklicí viz. Předání Rakovník (popřípadě po domluvě a platbě předem Praha, Čáslav, Žatec,Libušín). Cena: 2Kč, Lokalita: Rakovník.


Sada veľkých hrncov 30L - 50L empty. Berndorf Kastról nízky 32cm. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Velke - hrnce.


Klasické smaltované hrnce disponujú kvalitou, sú vhodné na tepelnú úpravu prakticky všetkých potravín. Praktické smaltované hrnce nakupujte na vetroshop.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky