pondelok 4. augusta 2014

Audiotéka

Najlepšie audioknihy známych vydavateľstiev. Stovky hodín ukážok na počúvanie zadarmo. Věříme v sílu mluveného slova. Nabízíme dobře podané příběhy.


Vstupte do světa, kde je literatura spojená se zvukem. Průkopník elektronické distribuce mluveného slova v Česku, mutace stejnojmenné polské služby.

Kromě ryze hudebních služeb máme na českém internetu i jiný legální zdroj obsahu k poslechu – audioknihy. V oboru čtených knih je . Své dnešní narozeniny již tradičně slaví tím, . Dříve byly audioknihy na deskách, kazetách, C dnes už jsou díky mobilním aplikacím Audiotéka. V plameňoch“ Duchovná obnova pre mladých. Pozývame ťa na duchovnú obnovu pre mladých od rokov, ktorá sa bude konať 31.


Deníku jedinečnou nabídku. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty.

Mám v Čechách dvě oblíbená místa . Za let existence na českém trhu prodala AUDIOTÉKA přes 3tisíc audioknih. Aktuálně má AUDIOTÉKA v nabídce více než tři tisíce titulů, . Audiotéka je služba poskytující mobilní přístup k audioknihám. Obsahuje fond hudebních cd a zvukových knih. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České . Zvukové knihy jsou moderní alternativou ke čtení klasické papírové . Narozeniny mohli slavit i zákazníci obchodu, protože po dva dny byly k mání všechny tituly za jednotnou cenu 1Kč.


Najdete zde nejlepší audioknihy a mluvené slovo všech žánrů pro děti i dospělé. Jo, jo, taková vydatná audiotéka , to je něco pro drobečka. Teď už jen onen okamžik, kdy začne jednotlivé hudební skvosty, které chovám jako oko v hlavě, . Populární zůstávají detektivky, fantasy a Cimrmani, nejvíce . Smetanovo náměstí, Ostrava, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní . Impulzem mi bylo stěhování do Švédska, kde jsem sedm roků trvale žil ve městě Sundsvall. Registr plátců DPH - AUDIOTÉKA.


Přejít na: navigace, hledání. Na hesle se spolupodíleli uživatelé. Vyskúšali sme službu Audiotéka.

Okrem toho majú aj prepracovanú mobilnú aplikáciu pre . Databáze knih, hodnocení knih, bazar knih, komentáře, soutěž o knihy. Ve spolupráci s portálem Audiotéka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky