piatok 1. augusta 2014

Rodinne auta s nizkou spotrebou

Rodinné auto s nízkou spotřebou - to by si přála většina Čechů. Vybrali jsme dvanáct modelů, které tento cíl splňují. Jde o vozy s karoseriemi . Auto rodinné velikosti za rozumnou cenu s nízkou spotřebou - taková je nejčastější představa průměrného Čecha, když si vybírá nový . Rodinná auta s nízkou spotřebou - takový vůz by si přála většina Čechů.

Za luxus a výborné materiály použité v Citroëne CPicasso si Francúzi nechajú patrične zaplatiť. Prostorné, pohodlné a bezpečné auto má pro rodinu zásadní smysl. Stejně jako jeho spotřeba.


Proto jsme si dnes vzali na paškál rodinné MPV . Díky přeplňování má parádní zátah a spotřebu udrží v rozumných hodnotách. PŘEHLED: Nejlevnější nová auta s dieselem. Právě ten mu ale umožňuje výjimečně nízkou spotřebu nezávisle na tom, zda .

Nemecký magazín Auto Bild zostavil rebríček najúspornejších áut v ôsmich triedach. Auto s vôbec najnižšou spotrebou , ak vynecháme japonský plug-in hybri. To je aj odpoveď na otázku, či špeciálne verzie zamerané na nízku.


Dovolenka plná najkrajších rodinných zážitkov s ubytovaním v hoteli. Ktoré autá patria k tým s najlepšou reálnou spotrebou. VW Golf s takou nizkou spotrebou za tu cenu, taketo jazdenky milujem :)). AUTO BILD zostavil poradie najúspornejších vozidiel v jednotlivých triedach podľa skutočnej . Tady je sedák uložený vůbec nejvýš, dveře nejkratší a střecha nízká. Při výběru nového auta se zákazníci rozhodují podle několika kritérií.


K jednomu z nejdůležitějších patří spotřeba paliva. Hledáte-li velké auto s reálně nízkou spotřebou , chtějte úsporné verze s konvenčními motory, říkají výsledky testů. Občas ale překvapí i jiní. Hitom sú autá s nízkou spotrebou.


Skôr sa predávajú väčšie a praktické rodinné autá , ako je napríklad Volkswagen Sharan,“ povedala nám . Auta s nízkou spotřebou od AAA AUTO ! Dosahujú nízku spotrebu a cena plynu je výhodnejšia ako ceny benzínu a nafty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky