utorok 26. augusta 2014

Poháre na vodu

Designové sklenice za skvělé ceny! Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International, Stelton, Eva. RCR Crystal Melodia poháre na vodu 3ml, ks. Súprava pohárov na long drink Sphere, Nachtmann.


Darčeková krištáľová sada na vodu v zamatovo-modrom balení.

Klasický jednoduchý hladký londrinkový pohár (highball) na servírovanie nealkoholických. V tejto časti si môžete vybrať poháre na pivo, poháre na vodu , poháre na whisky a brandy, poháre na zmrzlinu a kávu. Poháre na vodu , limonádu. Home Termo pohár na cappuccino HotCool 2ml, ks 17. Najpredávanejšie produkty z kategórie.


Ponúkame rôzne tvary, vzory a farby a tiež možnosť zakúpiť súpravy pohárov za výhodnú cenu. Aj voda si zaslúži, aby bola servírovaná štýlovo. Tieto štyri poháre na vodu sú zo sodnovápenatého skla a majú ozdobné hrubé dno.

Sklenené poháre (na vodu , alkohol). SKLENINA S SLIP sklenenou pohárom 400ml SOW limonády. Odlievka Elegan na vodu 19cl 6ks. Vanilla Season title=Reklamná predmety NUKUALOFA . Sada pohárov na vodu Jael Blue 3ml. Na prvý pohľad pripomínajú sviečky, ale v skutočnosti ide o štyri veľmi kvalitné poháre na vodu , . Krištáľový pohár na whisky Halberd Crystal BOHEMIA.


Sklo, pôvodne použité na zaváracie poháre je tu premenené na poháre na vodu cl. Dajú sa umývať v umývačke. Nerozbitné poháre na vodu Sea Tableware Exclusive - ks. Spýtajte sa na tento produkt.


Plastový pohár na vodu a víno HappyGlass. Bristot Sklenice na vodu ke kávě 1ml. Xiaomi Mi- transparentné ultra . Dizajnová plastová poháre na vodu Jellies, pre Kartell navrhla dizajnérka Patricia Urquiola.


Slovenský eshop s ručne vyrábanými vecičkami.

Originálne Handmade poháre na vodu od slovenských dizajnérov, remeselníkov, umelcov a návrhárov. Na nerozoznanie od skla a dá sa umývať v umývačke riadu. Sada modrých brúsených pohárov na vodu so šiestimi rôznymi motívmi. Slovo „ poháre na vodu “ v slovenskom synonymickom slovníku. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.


Pite krištáľovočistú vodu z krištáľových pohárov! Ručne brúsený krištáľ, každý pohár súpravy má objem 3ml.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky