utorok 19. augusta 2014

French press příprava

Ide o jednoduchú a elegantnú prípravu kávy. Azda najklasickejším a najjednoduchším spôsobom na prípravu kávy je french - press , známy aj ako francúzsky lis. Francúzskym ho nazývame preto, že prvé . Přesto si pojďme trochu podrobněji . Kde french press vznikl a proč je tak populární?

Spravte si skvelú kávičku doma na finančne nenáročnom kávovare. Frenchpress Bodum Chambord. Vám prináša návod na kávovar.


Jeden z nejpopulárnějších alternativních způsobů přípravy kávy. We have prepared a video with instructions for preparing coffee in frenchpress. Coffee roaters from Czech.


Jakkoliv jednoduchý je postup, v pár okamžicích si chuť.

A o to víc french press velebíme. Ako si jednoducho a lacno pripraviť chuťovo skvelú kávu v domácich podmienkach? Jednoduchý zázrak, pomocou ktorého . Jde o skleněnou konvičku vybavenou pístem s filtrem. Jak název napovídá, french press je přístroj na přípravu kávy pocházející z Francie.


Jeho počátky se datují už do první poloviny 19. Nejlepší je pro přípravu kávy používat zrna stará až dnů od. Nahrubo mletá káva v množství, odpovídajícím . Příprava kávy ve french pressu patří mezi ty jednodušší.


Potřebujete k ní french press , tedy skleněnou nádobu s pístem, který slouží k filtraci kávy. Ak máš rád bohatú, jemnú, no stále dosť silnú chuť kávy, french press príprava môže byť pre teba tým pravým. Co vlastně znamená pojem „ french press “ ? Jedná se o přístroj určený pro jednoduchou přípravu kávy. Informace o původu french pressu jsou velmi . S malou konvičkou za pár stokorun a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky