štvrtok 7. augusta 2014

Prevodovka na mlynček na mäso

Predám elektromotor vhodný na mlynček na mäso. Mlynček na mäso s prevodovkou. Bezplatná inzercia, predam mlyncek predaj a inzercia. Vhodné pre všetky aplikácie- mlynčeky na mäso ,štiepačky,zdvíhadlá,mlyny,drtiče,šrorovní.


Vŕtačka pripojená na prevodovku zo starej ručnej vŕtačky z prevodovým pomerom 1:do pomala , výkon. V prvom rade budeš potrebovať vhodnú prevodovku , asi tak 1:až 1.

POKRERT- Sada pre elektrický mlynček na maso. Rozšírte funkcie vášho robota ETA o mlynček na mäso. Náhradné diely pre mlynčeky s dodávkami po celom Rusku. Poštou, dopravné spoločnosti). Ak máte v mlynčeku na mäso.


Nový elektrický mlynček na mäso č. Možnosť dobierka celá SR. Vítaným príslušenstvom robotu je mlynček na mäso so štyrmi veľkosťami mlecích.

Nástavec na strúhanie so šiestimi diskovými strúhadlami a prevodovkou pre . Koliesko prevodovky pre Bosch MUM4xxx. Prevodovka metiel zostavená. Madlo na pritláčanie do mäsového mlynčeka. Matica mlynčeku na mäso MUZ4FW3.


Slabý krútiaci moment motora a príliš jemná mechanika prevodovky sú predpokladom na to, že mäso budete musieť pred mletím rezať na malé . Mlýnek na maso nebo též „masomlýnek“ či „masořezačka“, je stroj používaný především k rozemletí vepřového. Bývají vybaveny převodovkou s olejovou lázní. Budete tak môcť strúhať, krájať, mlieť mäso a mak, tvoriť vlastné cestoviny alebo.


Príslušenstvo – prevodovka – pre prídavné strojčeky : kotúčový strúhací nadstavec. Nadstavec na strúhanie so šiestimi diskovými strúhadlami a prevodovkou pre . Kolo ozubené malé mlynčeka na mäso ZELMER, 68. V balení lis na ovocie, citrusovač, mixér, mlynček na mäso a strúhadlá. Mercateo, zásobovacej platforme pre podnikateľské subjekty. Objednajte si teraz výhodne a jednoducho.


Uvažujete o zakúpení mlynčeka na mäso a neviete si vybrať. Je to šikovný pomocník do každej.

Masívne celokovové prevedenie (vrátane prevodovky ) zaisťuje dlhú životnosť a dobrú.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky