piatok 1. augusta 2014

Tatralandia cena vstupenky

Celoročný vodný zábavný park TATRALANDIA ponúka okrem dobrodružstvá a zábavy prijemne strávenú dovolenku na Liptov a. Svoj lístok si môžete kúpiť dopredu cez e-shop GOPASS, . Pri kúpe vstupu do Tatralandie máte na výber spôsob akým si vstup zakúpite. Nabili sme si gopass kartu cez nadu hotelovu recepciu-za super cenu za . Pre rodiny s deťmi sme pripravili jarné kúpanie za zvýhodnené ceny. Akcia sa nevzťahuje na vstupenky B, C, permanentky, AQUA CAR RELAX CAR .

Dnes ušetríte 2€ vďaka zľave. Skrinku mate v cene vstupenky – nedoplacate za nu. FAMILY PACKET – celodenný vstup do Aquaparku pre rodiny s deťmi do rokov. Nie je potrebná rezervácia vopred.


Vstupenky Family packet je možné zakúpiť len s . Celosezónny aquapass je platný od 28. Menšiu úľavu od množstva. Viacerí chceme v horúcom lete . Skrinka je v cene vstupu, pokial chcete využiť aj trezor, cena je € za .

Obvyklá cena jedné vstupenky v sezóně je cca 6Sk (cca EUR). Milióny predaných vstupeniek ročne, milióny spokojných . Zakúpením vstupenky akceptujete náš návštevný poriadok. Dva celodenné vstupy do Tatralandie len za 1€.


Dovolenky za najlepšie ceny. Najlepší celoročný RELAX a ZÁBAVA na Liptove vo vodnom raji BEŠEŇOVÁ. Vyhrať môžete vstupenky do Tatralandie , Gino Paradise Bešeňová,. Najlacnejšie vstupenky a lístky na predaj a kúpu nájdete online na Bazar. Predam celodenne vstupy do Tatralandie , pouzitelne su cez gopass.


Cenník nájdete na tomto odkaze! Držiteľom Liptov Region Card bude poskytnutá 1 zľava z ceny krmiva v hodnote 1€ jednorázovo. Tatralandia Holiday Resort je najväčším celoročným areálom vodnej zábavy s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky