utorok 5. augusta 2014

Nádobky na varenie vajíčok

Revolučné varenie vajíčok bez potreby šúpania škrupiny! Prosím máte niektorá skúsenosť s týmto výrobkom z televízie? Našla som zľavu na internete iba za 60 . Inovatívny spôsob varenia vajíčok v nádobkách EGGIES pri ktorom sa vyhnete klasickému olupovaniu.


Stačí rozklepnout vajíčko do formy, zaskrutkovať a uvariť. Dajte zbohom šúpaniu vajíčok a neporiadku v kuchyni.

S nádobkami na varenie vajíčok uvaríte dokonalé vajíčka bez potreby šúpania. V týchto formách uvaríte vajíčka rovnako ako keby boli v škrupinke bez toho, aby ste museli šúpať škrupinu. Rýchle a jednoduché použitie – zakaždým perfektne uvarené vajíčka natvrdo. Vajíčka uvaríte jednoducho, rýchlo a bez škrupín!


Zľava : Zefektívnite vašu prácu v kuchyni vďaka nádobkám na varenie vajíčok len za €. Už žiadne šúpanie po uvarení! Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Pripravte si chutné varené či plnené vajíčka bez šúpania s .

Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Sklady na území SR, expedujeme do hod. Eggies nádobky na varenie vajíčok.


Prekvapte svojich blízkych chutnými raňajkami či nápaditými jednohubkami úplne . Nový způsob vaření vajíček bez. Vychutnajte si revolučné varenie vajíčok bez toho, aby ste museli šúpať škrupinu. Varenie vajíčok nikdy nebolo jednoduchšie a rýchlejšie ako s touto . Inovativní způsob vaření vajíček v nádobkách EGGIES při kterém se vyhnete.


Rozlúčte sa s otravným olupovaním škrupín! Nelepivý povrch - uvarené vajcia ľahko vyberiete - Z jednej strany je vajce ploché - hravo ho naplnít. Kuchyňa nádobky na varenie vajíčok.


Naposledy navštívené produkty. Stačí iba rozklepnout vajcia a naliať ho do silikónovej nádoby. Určitě znáte jak otravné a těžké může být loupání uvařených vajíček.


Všude je spousta skořápek a bílek se odlupuje spolu se . Nádobky na varenie vajec. V cene len € už aj s poštovným. Vyberte si z bohatej ponuky .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky