piatok 15. augusta 2014

Okrasný cesnak

Okrasný cesnak je výrazný prvok v každej záhrade. No o jeho krásu sa treba aj starať. Prečítajte si zásady, ktoré je treba pri jeho pestovaní . Aj takto by sa dali charakterizovať zástupcovia rodu cesnak , do ktorého patrí až tristo druhov. Niektoré používame ako zeleninu, minimálne . Allium pochádza zo stepí a hôr Ázie a niektoré druhy majú domov aj v Stredomorí. Je nenáročný, krásny, a keďže sa často vypína nad záhonom, vidieť ho už z diaľky.


Cesnak obrovský Gladiator má kvety veľkosti . Na výstave som si kúpila rôzne druhy okrasného cesnaku. V minulosti som sa už pokúšala túto rastlinu pestovať, no neúspešne. Dobrý deň, prosím vás o radu, som pestovateľ začiatočník, kúpila som si cibuľky okrasného cesnaku purple sensation a neviem, či pri . Stanovisko: Slnečné až polotienisté.


Pôda: Priepustná a bohatá na živiny. Hnojivo: Na jar keď vyrašia výhonky, špeciálnym hnojivom na kvetinové cibule. Bezplatná inzercia, okrasny cesnak predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Kvety ako chameleón má okrasný cesnak , ktorý kvitne v tomto období.


Patrí medzi cibuľové rastliny. Kvitne v máji fialovými kvetmi v .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky