piatok 22. augusta 2014

Truhlica ako konferencny stolik

Masívna truhlica , ktorá ponúka stabilné a vysokoodolné riešenie pre vašu domácnosť! Vintage truhlica OLDTIME prestavuje zaujímavý kus nábytku pretože zároveň slúži aj ako konferenčný stolík v tvare truhly. Neskutočne sympatický dizajn . Produkt je vyrobený zo starého dreva, na povrchu sa môžu vyskytnúť rôzne nerovnosti. Konferenčné stolíky Masívne konferenčné stolíky .

Keďže ide o prírodný produkt, . Truhlica vyrobená z exotického indického palisandra Sheesham. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, . Industriálny konferenčný stolík. Truhlica patrila v minulosti k hlavnému zariadeniu v domácnosti.


Predám tento retro stolík , truhlicu z masívneho dreva s retro nápismi. Nádherný retro stolík truhlica. Predam konferencny stol z Alfa Romeo V6.

XL Vintage truhlica na klenoty, drevená, 66x38xcm. Rozmery: výška 50cm, šírka 135cm, hĺbka 77cm. Prozkoumejte tyto i další nápady. Online katalóg tisícov produktov potrebných pre útulné bývanie a príjemný interiér.


Originálny nábytok a handmade dekorácie, ktoré robia domov domovom. Truhlica INDIANA JKUF 1je praktický nábytok v štýle divokého západu v troch farebných prevedeniach. Holandsko bezchybný stav. Pod hlavnou doskou sú tri otvorené odkladacie časti.


Súčasťou odkladacieho priestoru je aj jedna . Praktický a štýlový konferenčný stolík , Netradičný dizajn oživí vašu obývaciu izbu , Dve praktické zásuvky , Kovová konštrukcia , Dodávané v demontovanom . Je vyrobený z borovicového dreva vo farebnom. Ostatní zákazníci si zároveň prehliadali aj. Na výber rôzne produkty pre zariadenie obývacej izby či jedálne. POPRAD konferenčný stolík.


Truhlica - konferenčný stôl s dvojdielnym vrchnákom. Indiana Truhlica JKUF 120.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky