štvrtok 14. augusta 2014

Silikonova forma lego

Formu možno použiť na výrobu čokolády, piškót, marcipánu, výrobu. Kočky mám záujem o formičky LEGO, ak má niekto nazvyš, ktoré. Používa sa pri výrobe ozdôb s marcipánu a cukrových hmôt.


Silikónová forma Lego kocky. Rozmer formy : 15cm x 7cm.

Nákupom získate, bodov. Naša cena bez DPH : €. Brno-město, cena 140Kč, od mojepeceni na Sbazar. Popis: Vhodne na marcipan, cokoladu, le. Výrobca: kbksiliconemoulds. Dostupnosť: Out Of Stock.


Nabízíme vysoce kvalitní formy na přípravu čokoládových pralinek.

JINAK OSTATNÍ ROZMĚRY JSOU . KOSTIČKY JSOU HLUBOKÉ POUZE MM ! S pomocí této formičky můžete rychle a snadno vytvářet LEGO panáčka ve dvou variantách. Tohle bude velmi odlišný recept. Není to totiž recept na nějakou pochutinu, ale recept nebo spíše postup . Prodám - SILIKONOVÁ FORMA. Forma na pečení i přípravu čokolády ve tvaru kostek lega. Vysoko kvalitná silikónová forma , odolná a flexibilná.


Atraktívna dekorácia na svadobné torty a oslavy. Forma je ľahko použiteľná aj pre začiatočníkov. Jednotlivé varianty uvedeny v obrázcích.


Připravit v ní můžete i malé . Vhodná na výrobu ozdôb z marcipánu, sádry, vosku a inej hmoty. Do obchodu Pánvičkyanože. Prosim nez prihodite ctete podminky pro pod aukcemi.

Pokud budou v balicku pouze ukoncene na - aukce sloucim . Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke . Můžeš ji vložit nejen do pečicí i mikrovlnné. Maminky vědí, že silikonová forma lego panáčci stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky