štvrtok 28. augusta 2014

Stropný odsávač pár

Máte vybrané filtry: stropny. Svojim dizajnom zapadne do každej kuchyne. K dispozícii je funkcia Timer . Priestor šetriaci stropný odsávač pár pre perfektné zabudovanie do stropu.


Ostrovčekový odsávač pár sa perfektne hodí nad všetky varné ostrovy, montáž na strop.

Vstavané a stropné odsávače pár (digestory) sú určené na inštaláciu do stropu alebo na inštaláciu do kuchynskej skrinky. Ponúkajú nadčasový dizajn a . Disponuje 3-mi rýchlosťami a funkciou intenzívneho . Stropný ventilátor značky Miele kombinuje najvyšší výkon s priestorovo úsporným dizajnom,. Prehľad všetkých predností produktu - Stropné odsávače pár.


Elegantným variantom, ktorý nenarušuje interiér kuchyne, sú stropné odsávače pár. Model LUNA cielo je nádherný stropný odsávač pár.

Elegantný digestor so sklenenou plochou štrbinového odsávania, za ktorou sa nachádza veľký filtračný. Zabudovateľný panelový odsávač pár s úsporným LED osvetlením a. Vstavaný odsávač pár Franke BOX PLUS FBI 5XS, určený pre vstavanie do skrinky. Je vyhotovený v príjemnom prevedení z bieleho skla a . Kvalitné, dizajnové odsávače. TALIKA - najtenší komínový odsávač pár.


FABULA – výsuvný digestor z pracovnej dosky. Prezri si u nás stropny digestor a porovnaj ceny v 10. Keď sa okolitým vzduchom tiahnu nepríjemné zápachy, Klarstein posiela svoj Secret Service do bezchybnej služby stropného digestora v bielom dizajnovom . DPH (pôvodná cena 99€ s DPH) skladom 3ks. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Digestory, odsávače pary Franke ,. Poznáme mnoho druhov digestorov: priamo zabudované do linky, stropné , . Stropný odsávač pár Skylift je jediným odsávačom na trhu, ktorý je plne integrovaný do stropu a spúšťa sa pomocou diaľkového ovládača nad varnou doskou . Diaľkové ovládanie- digitálny programátor.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Odsávače pár ELICA MORA AMICA Hoover a ďalšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky