piatok 1. augusta 2014

Sada pohárov

Sada šiestich pohárov s kapacitou 3ml má pôsobivý dizajn a sú vhodné na podávanie akéhokoľvek nápoja. Kategória Sady pohárov obsahuje pestrú ponuku pohárov v cenovo výhodných sadách v rôznych zloženiach po či 18-tich dieloch. V žiadnej domácnosti by nemala chýbať 6-dielna sada pohárov na biele víno.


Zosilnené dno a ich čistý, . Dvojdielna sada sklenených pohárov na zmrzlinu je vyrobená z číreho skla s elegantným polguľovitým tvarom. Prezri si u nás sada poharov a porovnaj ceny v 10.

Poháre sú vhodné, nielen na . Tato sada dvanácti elegantních sklenic Florina 2ml . BANQUET 2dielna sada detských pohárov 220ml, ZVIERATKÁ KRAJINY. Sada pohárov na víno RCR Cristalleria Italiana Annalisa 2. Dvojité TERMO borokremičité poháre pre studené a teplé nápoje udržia dlho požadovanú teplotu. Reklamné predmety s potlačou.


Bolo by skvelé pozrieť si Olympijské hry či Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji na novom televízore, že? Sada ks sklenených pohárov s charakteristickými vlnami sklenenej nápojovej fľaše Sodastream.

Domáca perlivá voda v priezračnom skle, ktorá poteší celú . Z fliaš od vína či iného nápoja. Krásna práca, hladká hrana pozývajúca k napití. Sada pohárov na uhasenie smädu po živote – hnedá (ks vysoká). Dodajte svojej kuchyni a jedálni punc luxusu.


S týmto kúskom z kvalitného . Sada elegantných pohárov na víno je vyrobená z kvalitného skla. Univerzálne poháre pre servírovanie bieleho, červeného i ružového vína. Krištáľové poháre na červené víno s . Posledná aktualizácia 25. TWIST 1ml na sekt, tvar flauta, poháre sú vyrobené z číreho skla, majú hladký povrch a príjemne tvarovanou nožičku.


Dizajn Stredoslovenské sklárne Zlatno. Rozmery (v × š × d) (5. ks pohárov). Evidenčné číslo PD-S-265 . Tvar je baňatejšie na nízkom podstavci.


Používa sa prevažne na podávanie . Darčeková krištáľová sada na whisky v zamatovo-modrom balení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky