streda 20. augusta 2014

Obal na muffiny

Kvalitní cukrářské košíčky se zlatým potiskem vyrobené z nepromastitelného papíru, vhodné pro pečení do 220°C. Obal na cupcake - oranžové lebky. Silikónová formička na muffiny, obľúbená pomôcka na pečenie.


Košíček ( obal) na muffiny zo zlatého metalického papiera s vyrezávaným vzorom. Papieový obal pre dekoráciu muffinov a cupcakes s kvetinovým motívom.

Obaly na muffiny určené na zdobenie v rôznych farbách. Košíčky na muffiny dots zeleno-červené. Papírové a silikonové formičky na muffiny různých velikostí si můžete vybrat v mnoha barvách a dekorech pro různé.


Máme i speciální košíčky na muffiny na Vánoce i Velikonoce. Pro ještě hezčí muffiny a cupcake použijte speciální obaly. V tejto kategórii nájdete papierové obaly na muffiny.


Muffiny obal Papierový obal na muffiny.

Nádherné obaly na muffiny a cupcakes, ktoré ich premenia na luxusné koláčiky. Jednoducho ich spojte (otvor je vyrezaný), vložte muffin dnu a kochajte sa. Dekorativní obal na muffinky je vyroben z pevného papíru.


Dodává se rozložený, snadno se složí bez lepidla. Zboží je možné na objednávku . BIO krabičky na torty sú vyrobené z úplne recyklovateľného a zdravotne nezávadného materiálu. Naša BIO Krabička je vhodná na torty, . Nastavitelný = univerzální obal na knihu. Textilní obal na knihu české ruční výroby.


Jedinečný a originální vzhled . Vánoční obaly na muffiny CANDY CHRISTMAS. Balení obsahuje obalů na muffiny či cupcake ve dvou různých vánočních designech. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte . Plně rozložitelné obaly na dorty a zákusky.


My nejsme zvyklí používat cukr, takže pro nás je varianta s banánem sladká . Predstavujeme netradičné puzdro ručné českej výroby pre obľúbené čítačky Amazon Kindle.

Pevný textilný obal vo forme otváracích dosiek zaujme štýlovým. Ponúkame rôzne elegantné obaly práve pre tieto dobroty. Krabičky na makrónky, cupcakes i pralinky sú vyrobené z kvalitných materiálov.


Nabízíme různé elegantní obaly právě pro tyto pamlsky. Prezentace a obaly - Stojany na dorty, zákusky. Sada malých stojánku ja muffiny nebo mini dezerty. Třípatrový stojan na muffiny , zákusky apod.


Očima zabloudil k věcem, které neměly nejmenší nárok říkat si muffiny , a nevěřícně.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky