streda 20. augusta 2014

Kanvica catler

Výber teploty podľa druhu čaju. Rýchlovarné kanvice značky Catler. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Kanvica umožňuje nastaviť .

Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Varná kanvica s nastavením teploty pre prípravu rôznych druhov čajov a kávy. Funkcia Keep Warm pre udržanie nastavenej teploty po dobu minút, zvuková. Nastavenie rôznych teplôt - ° C, ° C, ° C, ° C a 1° C umožň.


Již na první pohled Vás upoutají podsvětlená tlačítka na otočné ovládací . Pokaždé jiný, pokaždé dokonalý čaj. Poznejte všechny základní druhy čaje dokonale připravené a .

Už na prvý pohľad upúta podsvietenými tlačidlami na otočnej . Zoznam produktov s najvyššími . Rychlovarné konvice Catler. Otočná základna z nerezové oceli s . Nabízíme ucelenou nabídku rychlovarných konvic od značek Catler , Concept, DeLonghi, Electrolux a další. Cena za kus, 3€, 4€.


Po dosiahnutí bodu varu zvolíte požadovanú teplotu a stlačíte tlačidlá KEEP WARM a START . Protože některé vybrané druhy čaje vyžadují dosažení bodu varu a . Existujú kanvice , ktoré sú na prvý pohľad veľmi podobné. A potom sa objaví produkt, . Disponuje prednastavenými programami pre rôzne druhy čajov. Vyrobená z nerezovej ocele vrátane základne.


Duran Schott skleněná konvice, 360° otočná základna, vodoznak, variabilní nastavení . Multifunkčná rýchlovarná kanvica. Možnosť ohrevu vody aj prípravy čaju.

Konečně je tady rychlovarná konvice, která splní i ty nejpřísnější kritéria. Správná teplota pro každý nápoj.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky