piatok 22. augusta 2014

Chladnička 40l

Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazákem dole KGE36DLTechnologie LowFrost: méně časté odmrazování díky pomalejší tvorbě námrazy. Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky. Vstavaná chladnička – kombinovaná, 144. Chladničky delíme na voľne stojace a vstavané. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie malé chladničky.

Ukážeme kde môžete malé chladničky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Termochladnička – minibar Guzzanti GZ termoelektrický chladicí systém (Heat pipe technology) Absolutně bezhlučná – model vyvinutý speciálně pro hotely, . Nechýbajú ani dizajnové chladničky do moderných kuchýň. Klarstein 50L1-SG je ušlechtilý minibar. Jednodveřová termolednice s objemem lednice : l. Celý popis a technické parametry.


Vestavná chladnička s mrazničkou. Vyberte si z naší široké nabídky jednodveřových lednic.

Naše jednodveřové chladničky poskytují veškerý komfort pro snadné umístění a jednoduchou. Výběr lednice je ovlivněn nejen designem, ale především funkcemi a technickými vlastnostmi. Zaměřte se proto na parametry, jako je spotřeba, užitný objem . Bullface chladnička -mraznička l. Kompresorová chladiča OceanTec je ideálna pre člny alebo karavany.


Prevádzková hlučnosť dBVšetky triedy. Kontakt na predávajúceho. Nabízím k prodeji plně funkční minibar, minilednici. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Moderní absorpční technologie chladí tiše a nevyžaduje údržbu.


Maximální komfort při rybaření nebo lovu pro chaty, camping a zahradní domky. Užitný objem mrazničky, 40l. Ledničky, chladničky - mal lednice 40l , inzerce.


CHladnička London SemiRigide 40l. Absorpční systém chlazení (bezhlučný), automatické rozmrazování, poličky na miniatury na dveřích, posuvné poličky, hmotnost 1kg.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky