pondelok 25. augusta 2014

Police do kupelne

Na Biane vám k tomu poslúžia kúpeľňové police a poličky. Zväčšite úložný priestor v kúpeľni pomocou štýlových policových dielov a systémov. Biela teleskopická nástenná polička do kúpeľne Wenko Easy 6. Kúpeľňová rohová polica, poschodia 6. Rohová polica do kúpeľne poschodia Powerlock.


Regál do kúpeľne , bambusový, 60x15xcm.

Multi MULTI police orech 36x36x81cm POLICEORECH3. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne. Efektívne úložné priestory do kúpeľne sa postarajú o všetko. Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Möbelix.


Mrknite na najrôznejšie typy kúpeľňových regálov, stoličiek, políc a poličiek. S týmito vychytanými odkladacími plochami udržíte poriadok v malej i veľkej kúpeľni ! Každý priestor potrebuje mať odkladacie miesta a ani kúpeľne alebo toalety nie sú výnimkou. Regály i police nájdu uplatnenie v každej domácnosti.

Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . Drôtená rohová 2-poschodová polička do kúpelne. Má trojuholníkový tvar a na spodnej časti má vešiaky. YAMAZAKI Tower Bath Rack - police do koupelny. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Mať všetko po ruke šetrí . Jika Kúpelňové doplnky 3. TimeLife Držiak do kúpeľne police.


Jednoduché a elegantné riešenie do vašej kúleľne sú sklenené police. Nástenná polica FORTE na dvoch úrovniach bez vŕtania. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Rozmer police : Dĺžka cm. Odstín skla: čire dymové mliečne modré čierné zrcadlové ornamentné sklo Mastercarré len 8mm ornamentné sklo.


Poliča so zábradlím chróm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky