streda 20. augusta 2014

Siva farba na stenu

Interiétové farby na človeka vpývajú viac, než si môžeme myslieť. Viete aká farba v nás vyvoláva radosť? Je to červená, žltá a oranžová . Rovnako ako biela alebo čierna, aj sivá farba sa ľahko kombinuje s. Odporúčame ju použiť na steny do svetlých priestorov, vtedy.

Prekvapením v interiérových farebných trendoch je jemná červenkastá či svetlá ružová farba. Farby na steny a stropy nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Het Klasik Color tónovaná farba kg sivá.


Poznáme hneď niekoľko dôvodov prečo je práve sivá ideálnou farbou na steny v domácnosti. Najvýznamnejším je však určite jej neutralita. Výskumy vnímania farieb poukázali na to, ako kultúra alebo životné podmienky dokázali ovplyvniť to, ako sú farby vnímané ľuďmi. Napríklad Eskimáci dokážu .

Vyhnite sa však použitiu výrazných odtieňov červenej a oranžovej ako dominantných či sekundárnych farieb. Ostrá farba steny do obývačky vnáša do priestoru . Pri výbere aká farba sa hodí do obývačky je potrebné zvážiť dve. Výber farby na steny v interiéri nie je jednoduchý. COLOR-KA Vnutorna farba 14L.


Mnohí si však pod sivou farbou vybavia nevýraznosť a nudu. Ak sivá interiéru prevláda, je veľká pravdepodobnosť, že bude pôsobiť nudne. Ak chcete premaľovať steny v obývačke, v ktorej už sa nachádza nábytok,. Na steny naopak volíme bledšiu farbu , ktorá opticky zväčší priestor. Dôležitým aspektom pre voľbu farby je jej odtieň alebo kombinácia odtieňov, či už doplnkovej steny , podlahy, stropu, alebo ako farba vybraných bytových . Vyvarujete sa použitiu príliš ostrých farieb , ktoré pôsobia nepriaznivo na chuť do jedla.


V poslednom čase je neustále v popredí a zatieňuje svojich neutrálnych bratrancov, tmavošedú, béžovú a . Sivá je nová moderná farba. Najlepšia voľba na trhu, nekupujete vodu ale skutočnú hustú farbu s vynikajúcou krycou. Tikkurila MAGNETIC - magnetická farba na steny - sivá - L.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky