pondelok 13. augusta 2018

Výroba ladovej drte

Titulná stránka ~ Kreatívne hračky ~ Slushy Maker - Výroba ľadovej drte. Výrobník ľadovej drte 3x10L Dávkovač ľadovej drte 3x10l. Granitor, výrobník ľadovej drte, zariadenie, stroj na výrobu ľadovej drte , ľadovej triešte, ľadová drť.


Zamraz, stláčaj a užívaj si! Slushy maker – výroba ľadovej drte v cool farbách modrej, ružovej, fialovej a červ. Môžete vyrábať veľa ľadovej drte znova a znova.

Na Slovenský trh dodávame kvalitné stroje na prípravu ľadovej drte - granity značky UGOLINI. Zariadenie na výrobu ľadovej drte. Denná produkcia ľadu kg (pri teplote miestnosti 10°C a teplote vody 10°C). Kapacita zásobníka kg. Ak sa chystáte na prípravu miešaných nápojov a chýba Vám ľadová drť, ponúkame Vám videonávod podľa ktorého si.


Ahojte milé mamičky, potrebujem sa poradiť. Kupili sme v Dráčiku detský výrobnik ľadovej drte SLUSHYMAKER a nevieme ako s tým vyrobiť . Vynikajúce pre ľahkú prípravu ľadovej drte z kociek ľadu, s vreckami na ich prípravu. Tento jemný spôsob výroby zachováva vynikajúce vlastnosti organických zložiek.

Pebas je popredným dodávateľom koncentrátov ľadovej drte pre dánske . Miluješ sa ochladiť v horúcich letných dňoch? Stroje na výrobu ľadovej drte. Tento prístroj sa používa na výrobu ľadovej drte. Je určený výhradne na tento účel, a môže byť použitý len na tento účel.


Môže byť použitý len spôsobom ako je. Výrobníky ľadovej drte majú široké využitie v baroch, reštauráciách, obchodoch s rybami,. V ponuke máme doplnkové služby na eventy, párty, oslavy, firemné dni. Sicílie, pripomínajúci vzhľadom a chuťou sorbetovú zmrzlinu. Je koncentrát k výrobe výborného mrazeného . Suroviny na ľadovú drť a výrobu granity.


Ojedinelé zloženie na trhu: ochrana pred zničením prevodovky a miešadiel ! Prístroj na výrobu ľadovej triešte je ideálny nielen na prípravu nápojov či kokteilov, ale hodí sa napríklad aj na chladenie rýb, ovocia alebo servírovanie dezertov. Pre svoje malé rozmery môžu byť . Jedinečný pomocník na výrobu ľadovej drte. Zahŕňa výrobu ľadovej drte a jej následný predaj konečnému spotrebiteľovi.


Stačí vložiť pohár na 4-hodín do mrazničky, naplniť a za niekoľko minút . Len pre študentov SŠ alebo VŠ s potvrdením o návšteve školy.

Tento stroj na výrobu ľadovej drte má tri zásobníky. Každý z nich disponuje samostatným pohonom, preto môžete pripravovať rôzne druhy nápojov s rôznymi. Jeden z veľmi príjemných spôsobov ochladzovania sa je usrkávanie ľadovej drte. Na jej výrobu budete potrebovať zip vrecká, jedno menšie a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky