štvrtok 2. augusta 2018

Chladiarensky box

Kategória pre montované chladiarenské komory, boxy s pur- panelov. Typizované chladiarenské a mrazierenské boxy, typizované chladiarenské. Inzeráty chladiarensky box.


Bezplatná inzercia, chladiarensky box predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Ponúkame vám samostatný chladiaci box na uchovávanie ulovenej zveri. Box spĺňa všetky základné veterinárne normy pre priamy predaj diviny. Hľadáte osobné auto značky Fiat Ducato, r. Al plech -technológia 230V -zdvíhacie zariadenie . Kontajnerový alebo prenosný chladiarenský a mraziarenský box je vyrobený na mieru pre každého zákazníka.


Box je mobilný a je kedykoľvek rozložiteľný s možnosťou zväčšenia alebo zmenšenia objemu vnútra. Rýchla a jednoduchá montáž boxov. Generácia vozidla: 25 88kW, P, M Diesel, Euro.

Profesionálna chladiarenská. Chladiaci box na potraviny a mäsové výrobky. VebaBox je nové riešenie chladiaceho auta. Dream-Tec svieti už rokov. Najnovšia generácia LED čipov.


Priemyselné, interiérové a pouličné osvetlenie. Predaj, montáž a servis chladiarenských a mraziarenských zariadení, boxov a dverí, sendvičových PUR panelov, hygienických líšt, výrobníkov ľadu, šokových . CENTURY Realitné Centrum a Zlata Jašková Vám ponúka na dlhodobý prenájom nové chladiarenské a mraziarenské priestory s rozmermi 5mx1 5mx4 . Preložiť slovo „chladiarenský vagón“ zo slovenčiny do nemčiny. Politika, ekonomika, šport, kultúra, prominenti a viac na . Dopyt: komplet chladiarenský box s montážou, Čebovce . Prenosné chladiace boxy kolekcie „Bravo sú vyrobené z vysokokvalitného plastu a po vložení ks . Price (EUR without VAT): 70,- . Preto chladiarenský box disponuje vlastnou chladiacou jednotkou. Tento postup zaručí až o nižší úbytok ovocia, než je tomu pri bežnom skladovaní.


Samostatné hnuteľné veci a súbory hnuteľných vecí.

Click to enlarge image chlad_auto2.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky