pondelok 13. augusta 2018

Tyčový mixér profi

Ponorný tyčový mixér Profi. Tyčový mixér neboli ponorný mixér oceníte při přípravě omáček a polévek. Základné tyčový mixér spravidla zvládne drvenie, sekanie . Ruční tyčový ponorný mixer Electrolux 2W - 250mm - možnost regulace - profi.


Bamix PS Swissline M2tyčový mixér , červený, 2W. Bamix PROFI Gastro 2W tyčový mixér , bílošedý .

W pro profesionální účely. Součástí balení je multifunkční nůž, nůž na maso, šlehací disk, míchací disk. Ručný ponorný tyčový mixér s tyčou 400mm.


Tělo z odolného tvrzeného nylonu. Elektronický ovládací panel (rychlostí). Balení dále obsahuje : držák na zeď, multifunkční nůž, nůž na maso, šlehací disk, míchací disk. Profi GASTRO Bar Mixer je vybavený rozšírenou.


Prohlédněte si cenové nabídky na Bamix 103.

Pro použití v domácnosti! Bamix Profi je modelová řada společnosti Bamix určená výhradně pro kuchaře a . Gastroback Profi tyčový mixer z nerez oceli. Tento spotřebič je určen k . Všechny součástky, které přicházejí do styku s potravinami . Profesionální tyčový mixér ESGE Zauberstab Model G 2Gastro lze použít od litru kapaliny, ale.


Cenově dostupnější alternativa produktu Baumix profi 200. Mettlen a dostal jméno BAMIX. Dnes je jediným ponorným mixérem, který je vyráběn výhradně v. Tyto ruční ponorné mixéry umožňují mixování nebo šlehání v polévkách, omáčkách apod. Tyto tyčové mixéry mají různou ponornou délku mixovacího nástavce.


Díky kvalitním součástem Vám zaručí vynikající . Nová generace tyčových mixérů Triblade je ještě rychlejší, silnější a dokonce jednodušší na používání, než kdy dříve. Technologická inovace a zbrusu nové .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky