utorok 7. augusta 2018

Látkové boxy

Látkové boxy a organizéry na oblečení. Kč Nízký textilní úložný box Compactor - Madison 100x46xcm. Urobte si doma miesto, kam si schovať nejaké drobnosti.


Riešenie je látkový úložný box Heli 10. Pojme veľa vecí, ktoré netreba mať denne na očiach.

Transparentný skladovací box Heidrun má veľký objem l, ale vďaka nízkemu prevedeniu ho bez problému zasuniete pod posteľ, čím využijete voľné miesto . Boxy na hračky, sada kufríkov, kontajnery na hračky, prepravky na hračky za. Detské potreby sú bytové doplnky, medzi ktoré môžeme zaradiť aj detské boxy. Dnes vám chceme predstaviť novinky na našom portáli a to práve látkové boxy.


Hodí se také pro uložení oblečení, hraček a jiných předmětů. Textilní úložný box na peřiny Compactor . Do zásuvek si děti mohou schovat své hračky, učebnice , . Praktické aj dizajnové úložné boxy pre udržanie poriadku vo vašej domácnosti zakúpite v predajniach a eshope kika.

Akciové ceny, výhodné zľavy. Nabízíme úžasné úložné boxy od značek Curver, Kela, 3sprouts a další. Vše pohodlně do dalšího dne a za dobré ceny.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Levné a rychlé řešení pro uspořádání hraček v dětském pokoji, to jsou praktické látkové boxy. Praktické i designové úložné boxy pro udržení pořádku ve vaší domácnosti zakoupíte v prodejnách a eshopu KIKA.


Akční ceny, výhodné slevy. KIS Curver Wham ArtPlast a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Máte všude hračky a různé maličkosti, které nechcete vystavovat na odiv, ale přesto je potřebujete mít po ruce?


Sada dvou barevných látkových boxů s motivem pejska Gustava. Boxy jsou vyrobeny z vysoce odolného plátna.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky