piatok 31. augusta 2018

Variče indukčné

Vám poradí ako vyberať Variče. Máte vybrané filtry: indukčné. Indukčné elektrické variče. Ponúkame unikátny výber indukčných varičov od značiek Clatronic, ECG, Steba.


Všetko na jednom mieste a za skvelé ceny.

Mnohí si spájajú indukčné variče s úspornosťou. Ich najväčšou prednosťou je však jednoduché čistenie. Poznajte rýchlosť a ďalšie prednosti varenia pomocou indukcie s voľne stojacim dvoj-zónovým indukčným varičom. Je možné ju jednoducho umiestniť na linku.


V kategórii varičov nájdete napríklad jedno a dvojplatničky, indukčné variče , ale aj plynový varič. Vhodné sú ako doplnky k varným doskám, ale aj na cesty, . Ponúka dve nezávislé varné zóny s priemermi 1mm a 1mm. Malé domáce spotrebiče Stolný indukčné variče.

V ponuke nájdete niekoľko prevedení a veľkosti. ETA indukčný varič je rýchly a úsporný pomocník pri príprave teplých pokrmov, vhodný aj do menších priestorov a kuchýň. Uplne novy, v original skatuli, len odlozeny na odpocinok. Orava VP-200i, stolný, indukčná , čierna, sklo, dotyk, horné predné.


Popisovaný indukčný varič má sklokeramickú dosku, pod ktorou sa skrýva vzduchová plochá cievka (husto navinutá špirála) nalepená na plastovom podklade. Platne sú vyhriate na izbovú teplotu a práve kvôli tomu sú tieto variče tak obľúbené. V tejto kategórii sa nenachádzajú žiadne produkty. Rýchle dodanie a kvalita zaručené! Výhody indukčných varičov : minimálne tepelné straty, maximálna bezpečnosť, ochrana pred prehriatím, doska odolná voči vysokým teplotám.


Nový Rádiový indukčný varič od firmy Zepter je inovatívny systém varenia pre dosiahnutie perfektných výsledkov za krátky čas a pri maximálnej bezpečnosti. Nepoužívajte indukčný varič či prívodný kábel, ak je poškodený alebo je na povrchu. Dbajte na zvýšenú pozornosť, ak používate indukčný varič v blízkosti detí. Varenie je obľúbenou aktivitou v kuchyni. Kuchynská linka sa nezaobíde bez varenej dosky.


Na sporáky predávame sklokeramické, indukčné aj plynové varné. Dvojzónový elektrický indukčný varič s nezávislou reguláciou.

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Namiesto použitia elektriny alebo plynu na vytváranie tepla majú pod povrchom medenú cievku, ktorá . Studená kuchyňa patrí včerajšku, dnešok prináša teplé jedlá, ktoré ľahko pripravíte pomocou dvojzónovej indukčnej varnej doske Klarstein VariCook Domino.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky