streda 1. augusta 2018

Termo miska

Jemnosť a elegancia na každý stôl. Unikátna termo miska s dvojitou stenou nielen skvele vyzerá, ale tiež bude dokonalým doplnkom pre servírovanie zmrzliny . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Izolační termo miska na polévku , zmrzlinu a jiné potraviny kde je třeba udržet teplotu po delší dobu. V našich termo mísách s prvotřídní nerez-izolací a pevně uzavíratelnými víky zůstane.


Kvalitní polévková miska z pěnového polystyrenu o objemu 4ml.

Dokonale izolující vrstva termo materiálu udrží teplotu. Rozměry: Ø dna mm, Ø hrdla 1. Farebne prevedenie biele s objemom 3ml . Celá krabice obsahuje balení. Termo - miska kulatá bílá 9ml, ks. Rozmer: Ø 1mm, výška mm.


Nakupte termo misky do 5-ti minut dle Vašich potřeb! Cena je uvedená za jedno balenie. Produkt již neni skladem.

Polievkové misky vhodné do mikrovlnnej rúry. Rôzne veľkosti, rôzne uzávery. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Thermo miska na polévku, Obaly na jídlo, folie - vše pro gastronomii, stolování, servírování a přípravu pokrmů od společnosti SAHM. Obvykle skladom ( expedícia do dní). Balenie obsahuje kusov. Počet balení v kartóne: 12.


Miska , ktorá udrží príkrmy teplé, než sa babätko napapá. Kúpili sme ju keď bola dcérka už trošku väčšia sa mi zapáčila u kamošky, potom prišlo leto a. Miska, která ideálně udržuje teplotu jídla. Díky speciální komoře v základně můžete misku naplnit horkou . Jednorázové termo nádobí vhodné pro obědy. Vhodné pro průmyslové i domácí použití. TERMO MISKA NA POLIEVKU 460ML (25KS).


Meniny má: Elena, Helena.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky