štvrtok 2. augusta 2018

Praziaren

Potešenie pre všetky zmysly . Prvá trenčianska pražiareň kávy. Prinášame vám kvalitné jednodruhové 1 arabiky s presným termínom praženia. Sme zvolenská pražiareň kávy, ktorá praží a predáva druhovú kávu Arabica. Naším cieľom je, aby zákazníci mali čerstvú kávu za férovú cenu na každý .

Mladá bratislavská pražiareň , za ktorou stojí nadšenec Boris Nyers, ktorý svoju vášeň pre baristiku a praženie premenil na úspešný biznis. Obchod zároveň slúži ako odberné miesto pre objednávky z. Višňa, datle, muškátový oriešok. Dnes majú v Modre vlastnú pražiareň. Poctivá pražiareň kávy v Trenčíne.


Pražiareň kávy a kaviareň. Káva je vhodná do pákových kávovarov, aeropressu, kávových automatov aj na prípravu filtrovanej a mocca .

Naše kávové zmesi a jednodruhové kávy dostupné na e-shope. THE C CAFÉ si myslíme, že praženie kávy je jednoduchá vec. Tajomstvo praženia spočíva v jeho odtieňoch. Proces praženia kávy nie je taký jednoduchý, akým sa na prvý pohľad zdá.


V článku sa dočítate viac o rôznych stupňoch praženia kávy. Objavte nezameniteľnú chuť našej kávy. Skvelé video zo zákulisia našej pražiarne. Takto sa vyrába slovenská káva EBENICA. Priamo v Bratislave každý deň pražíme najlepšiu kávu z celého sveta – čerstvá káva Brazília, Kolumbia, Kostarika, Guatemala či Mexiko.


Peter Szabó, zakladateľ firmy a pražiarne kávy Coffeein, ktorá dnes už patrí k etablovaným značkám na trhu, začal svoju kariéru pomerne . Malú pražiareň výberovej kávy Bean Up nájdete priamo v centre Nitry. Značka, ktorú pred šiestimi rokmi založil Štefan Vargočko, sa snaží . Naša pražiareň kávy, eshop a kaviareň v Trenčíne je tu pre tých, čo si chcú z obyčajnej šálky kávy spraviť naozajstnú radosť. Táto webová stránka zbiera cookies.


Vďaka zapnutým cookies môžete plnohodnotne využívať všetky funkcie webu.

Patríme k profesionálom a ku káve pristupujeme zodpovedne. Ako sa z vysokoškolskej pedagogičky stane manažérka v hoteli a potom konateľka pražiarne kávy? Asi tak, ako z čašníka zámorskej lode a . Náš kávový sen - rodinná pražiareň s kaviarňou - Vám prináša denne čerstvo praženú kávu,. Sme malá rodinná pražiareň výberovej a plantážnej kávy.


Našim cieľom je pripraviť Vám kávu, ktorá Vám bude naozaj chutiť. Predaj čajov a orechov - arašidy, kešu, pistácie, mandle, paraorechy, pekanové,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky