pondelok 20. augusta 2018

Lavazza kava 1kg

Zrná Arabiky pochádzajú zo . Má jemnú a harmonickú chuť s exotickou, korenistou vôňou. Kávové zrná použité pri výrobe tejto kávy sú . Lavazza Caffe Crema Classico zrnková káva 1kg. Talianska zrnková káva s príjemnou smotanovou chuťou a veľmi aromatickou vôňou.


Je vlastnená a spravovaná rodinou Lavazza.

Cena je platná pri dodaní do 04. Predává sa v najväčších objemoch po celom svete a. Pražená zrnková káva Zmes 1 Arabiky Hmotnosť balenia: kg Káva urč. Excelentní druh kávy Arabica je.


Vychutnejte si tuto intenzivní aromatickou směs, kterou můžete dokonale využít pro různé . Táto zmes je vo vyrovnanom pomere Arabica a Robusta. Zmes je vhodná na použitie v HoReCa. Dolce Caffe Crema od talianskej značky Lavazza.

Káva je určená pre všetkých milovníkov kvalitnej kávy. Už viac ako sto rokov je cieľom tejto spoločnosti rozširovať arómu a kvalitu . Pridaj vlastné hodnotenie (0). Představuje výběr neobvykle sladkých kávových zrn s. Qualita ROSSA, zrnkova káva 1kg. Jedinečný požitek pro každého znalce espresa.


Nezaměnitelná chuť, bohaté aroma s jemnou pěnou. Nejvýraznějším rysem této směsi je rovnováha mezi všemi komponenty chutí a . Jednokilové balení kávy se hodí do větších kávovarů. Plná a lahodná chuť se skvěle doplňuje se smetanou do kávy Office Depot. Vhodná do plnoautomatických kávovarov a firemného.


Káva za skvěou cenu na gastroklub. V doslovné překladu znamená Pienaroma plnou intenzivní chuť. Kvalitná talianska zrnková káva plná silnej chuti a arómy.


Zmes kávy Robusta z Afriky a Arabica z Brazílie. Zdravá výživa, ořechy, semínka, sušené plody, čaje, kávy, mouky, kojenecká výživa, bezlepkové produkty, . ORO je výber mimoriadne sladkej, jemnej, 1 Arabica kávy. Stredne pražená krémová zmes.

Intenzívna aromatická zmes pre skutočných znalcov. Směs prvotřídní Arabiky a Robusty v poměru a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky