štvrtok 16. augusta 2018

Krabice na vysluzky

Naše kompletní nabídka krabiček na svatební výslužky zahrnuje praktické, cenově výhodné krabice na zákusky s uchem, potištěné krabičky na zákusky a . Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. Krabice na ZÁKUSKY A TORTY. Je už tradícia dávať hosťom na svadbe výslužky.


Tieto biele zákuskové krabice sú vyrobené z kvalitnej bielo-hnedej lepenky.

Vyrábame svadobné oznámenia aj priamo na mieru, ďalej sme výrobcovia menoviek, krabičiek na výslužku a ostatného sortimentu pre svadbu. Kvalitné obaly s potravinárskym atestom. Malá krabička s potiskem puntíků, srdíček a malých cupcakes a nápisem Thank you je vhodná na svatební výslužky , cukroví, koláčky a jiné sladkosti. Cukrárske obaly za výhodné ceny.


Ponúkame tortové krabice , krabičky na cukrovinky, krabice na veľké torty a koláče. Vyšperkujte si Vašu svadbu, zabaľte hosťom výslužky do krásnych krabiček. Biele zákuskové krabice 2x 1x 75.


Svatební krabička s vintage vzorem vhodná na svatební výslužky , cukroví, drobné dortíky nebo i koláčky.

Je vyrobena z bílé potravinářské lepenky, která má. Papírová krabice je jako stvořená na muffiny a cupcakes. Dortová krabice na svatební výslužky z bílého pohlednicového papíru. Darčekové krabice pre svadobné koláče. Máme krabičky luxusné aj kartónové.


Rozmery po zložení: 1x 1x 5cm. Krásná dekorace do svatebních výslužek. Stříbrné prstýnky na ozdobení svatebních koláčů nebo drobného cuktoví. Jedná se o nejedlou svatební dekoraci . Nabízíme dortové krabice , krabičky na cukroví , krabice na velké dorty a koláče.


Vše skladem, k dodání do hodin! Kdy oceníte praktické krabičky na výslužky ? V momentě přípravy výslužek. S našimi krabičkami vám balení půjde od ruky. Jednoduše krabičky složíte a vložíte.


Na tyto výslužky nejčastěji použijeme papírové krabičky na výslužky , do kterých vložíme kousek svatebního dortu, zákusky, minidezerty a cukroví.

Extra pevná krabica na zákusky, 1x 1x mm, kvetinový motív . Vás velkolepá svatba a ještě nemáte krabice na výslužky ? Vyberte si z mnoha typů a provedení. Na krabice na výslužky a další . Dvoudílná krabice s oknem velmi vhodná pro svatební výslužky , čajové pečivo nebo dárky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky