štvrtok 2. augusta 2018

Kavovar koťogo

Minulý rok oslávil moka kávovar okrúhle jubileum. Už rovných rokov podáva dôkaz o nadaní Talianov dávať každodenným pôžitkom . Moka kávovar je ako stvorený pre tých, ktorí si radi vychutnávajú klasické talianske espresso a túžia mať prípravu kávy ako záľubu. Je to hliníková kanvica,.


Blaumann kavovar na espresso Kód: 458.

Momentálne nedostupné Výrobca: BLAUMANN. Tým je možné tento kávovar používať aj na chate, . Je súčasť každej talianskej rodiny. Na Slovensku ho poznáme aj ako koťogo.


Pripravuje voňavú kávu a je vhodný pre talianske, . Tentokrát sa po prvej sérii článkov z prostredia kaviarní a prípravy typických „ kaviarenských“ káv (espresso, ristretto, cappuccino, latte art), . Skvelú kávu si pripravíte doslova všade.

Moka kávovary - koťogo , vám prinášajú rýchly a lacný spôsob prípravy tej najlepšej kávy. Mokka kávovar môžete zbaliť do kufra či do kabelky a čo sa pôžitku z. Klasický kávovar PALOMA, ktorý je vynikajúci pre tradičnú prípravu kávy espresso – pre šálky. Káva z kávovaru PALOMA je výrazná, silná a prekvapujúca . Moka je taliansky kávovar , koťogó (kotyogó) je jeho maďarská odroda. Mierne sa líšia konštrukčne, a teda aj funkčne, . Nezabudnite, že kávička do tohto kávovaru by mala byť mletá na hrubo.


Chcete sa dozvedieť viac? Popis: Silikónové tesnenia pre moka kávovary vyrobené z nerezu alebo hliníka určené na prípravu 1-šálok kávy. Použitý materiál: silikón, hliník. Priehľadné veko a nádoba na kávu s nerozbitného skla sa ľahko čistí a vďaka na dotyk chladnej spodnej časti môžete kávovar Moka položiť na akýkoľvek povrch . Máte niekto tento kávovar ? Nejaké skúsenosti odporúčania, načo si dávať pozor pri kúpe?


Hliníkový kávovar – Bialetti-Allegra-červený set šálky. Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek.

Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste. Veľa z nás má doma, alebo sa stretlo s takzvaným koťogo. Ak ho nemáte doma od svojej.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky