utorok 7. augusta 2018

Panvica na volské oká

Volská oka nebo lívanečky připravíte klasicky i na minimálním množství tuku. Rukojeť díky materiálu i tvaru skvěle padne do ruky, je opatřena očkem pro . Liatinová panvica sa smaltovým povrchom je určená pre prípravu volského oka, zemiakových placiek, lívanečkov. Masívna odlievaná panvica vynikajúca pre prípravu sázených vajec, lievancov, Zemiakové placky apod.


Panvica na volská oka MOOD. Je vybavená prvotriednym antiadhéznym povlakom .

Prezri si u nás panvica na volske oka a porovnaj ceny v 10. Vďaka anti-adhéznemu povrchu skvele vytvaruje nielen volské oká , ale aj lievance . Pätica nových panvíc s keramickým nepriľnavým povlakom poteší milovníkov sendvičov,. A čo lievance, zemiakové placky alebo volské oká ? Odlievaná masívna panvica na volské oka v tvare srdiečok, má veľmi kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT. Která pánev se roztančí ve vaší kuchyni?


Je vhodná na smaženie malých palaciniek a lievancov, zemiakových placiek, volských ôk a podobných jedál. Kategória, Hrnce a panvice Tescoma . Zdravím, kúpila som si panvicu na volské oká značky RENBERG.

Dostupnosť: Momentálne nedostupné. Pripravte oku lahodiace raňajky či prekvapenie pre svojich blízkych. Volské oká alebo lievance pripravíte klasicky aj na minimálnom množstve tuku.


Rukoväť vďaka materiálu aj. Tento produkt bol pridaný dňa 14. Dodajte vašim volským okám alebo omeletám trošku romantiky. Pomôžeme vám vniesť troschu lásky do vašich vajíčok. Odteraz budete môcť pripravovať volské.


Kúpte si panvicu na volské oká v tvare srdca za najlepšiu cenu. Smaltovana panvica velkost 22cm. Náš e-shop vám pomôže vnie. Po umytí je nutné ošetriť tukom. Priemer jedného kolieska je cm.


Vneste štipku romantiky do vašich vajíčok pomocou originálnych panvíc. Tradičná panvica PROFI LINE z valcovanej ocele. Jednoduchosť, kvalita, spoľahlivosť a všestrannosť sú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky