utorok 21. augusta 2018

Skrina laura

LAURA šatná skriňa štvordverová v prevedení buk. Záručná lehota 24mesiacov. Masívna 3-dverová buková skriňa na nožičkách so zrkadlom.


Možnosť morenia na viacerené farebné odtiene. Všetky informácie o produkte Šatnínková skriňa Nabytok-Bogart Skriňa laura 2k, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie . Súšasťou skrine je aj neoddeliteľná štvordverová nadstavba s .

Skriňa s posuvnými dverami s možnosťou tvorby vlastného projektu. Skriňa Laura je ako moderný tak dekoratívny model. Skvele sa hodí do spálne aj do . Krásna moderná skriňa ku ktorej možno dokúpiť ostatné časti detskej izby v rovnakom motíve.


Celodrevená skriňa Laura. Závesy na dvierkach s tlmením. Výsuvy na šuflikoch s doťahom. Vnútro skriňe sa vyrába podľa . Detská šatníková skriňa Laura za 718.

Aby se měly kam schovat hračky, oblečky, žirafy, autobusy a . DOBA DODANIA DNÍ Rozmery : . Laura 2W, šírka: 27 výška: 24 hĺbka: 6 Montáž: Samostatná. MEBLINE ORModerná šatníková skriňa ORLANDO 1jasan. Skriňa do predsiene LAURA v krásnej farbe san remo.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Skriňa je vyrobená z masívu - z borovice, odtieň mocca. Predsieňový nábytok LAURA TYP skriňa so zrkadlom. Nábytok-Bogart sa špecializuje hlavne na výrobu a distribúciu čalúneného nábytku. V ponuke nájdete obývacie steny, nábytok do kuchyne, obývacej izby, . Praktická rohová skriňa veľkosti malej šatne, ktorá bezo zvyšku dokáže využiť problematických rohov miestnosti.


Boky skrine svojou šírkou zodpovedajú . Praktická policová skriňa, ktorá môže stáť samostatne, alebo dopĺňať rohovú či šatníková skriňa LARA , ktoré je možné dokúpiť. Táto skriňa má šesť políc. Zboží nelze poslat Českou poštou ani PPL!


LAURA , moderní program, elegantní řešení vhodné do všech interiérů, vyrobené ze smrkového masivu,sušeného a mořeného.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky