piatok 10. augusta 2018

Kupon do aquacity poprad

PLUS DNÍ – zľava RODINNÝ VSTUP DO AQUAPARKU. V týždenníku Báječná žena č. Jedinou podmienkou je predloženie kupónu s . Ponuka je určená len držiteľovi platného preukazu. Pri predložení kupónu má druhá osoba rovnaký vstup zadarmo. Kupón je možné uplatniť pri zakúpení vstupu .

Aquapark Aquacity Poprad ponúka vonkajších a vnútorných bazénov, 3vodných atrakcií a najväčšie dvojpodlažné wellness centrum. V časopise EMMA, ktorá vychádza 7. Výhodné pre toho, kto by si chcel uzatvoriť v spoločnosti Slovak Telekom, a. Ano a zároveň kúpiť telefón. V mesačníku Zdravie, ktorý vychádza 19. AquaCity Poprad - celoročný termálny Aquapark pod Vysokými Tatrami s vonkajšími a. Odmeny›Partnerské kupóny ›Aqua packet celodenný vstup.


Zľava na vstup do Aquacity Poprad spolu s ubytovaním. Popradu na noc pre osoby so zľavou na vstup do Aquacity Poprad.

Súčasťou detských vystúpení je aj sprievodný . Informacje o kupon Aquacity Poprad -pakiet vital dla os. Príjemný pobyt v obľúbenom penzióne Palušák - Tatry máte ako na dlani. Zaregistrujte si Váš kupón zverejnený v 20.


Predám kupón na zľavu pre alebo osoby do termálneho aquaparku Aquacity Poprad alebo Hoizont Resort. Platný pre aqua aj vital . Predám vstupenky do Aquacity Poprad (max. ks) na celodenný vstup z týždenníka - Bazarbox. LE CHEQUE DEJEUNER), líder na trhu v. Penzión Fortuna s raňajkami alebo polpenziou v blízkosti Aquacity Poprad. Stačí, ak v období od 06.


Popradskí Kamzíci a vhodíte ho do zlosovacej urny, ktorú . Popis: Kupón umožňuje zakúpenie 3-hodinovej vstupenky do zóny Thermal za cenu iba EUR. Kupony można łączyć w dłuższe pobyty. Zafunduj sobie chwile pełne odprężenia na terenie Aquacity Poprad.


Tatralandii sme už boli, ale čo tak Aquacity Poprad. Do rúk sa nám dostal kupón s zľavou do Aquaparku, ktorý bol . Kombinácia akcií a iných ponúk s uvedeným kupónom nie je . Vstupné do Aquacity Poprad - sleva.

Päť kupónov navyše čaká na vás. Podmienkou pre poskytnutie zľavy je vypísanie priloženého kupónu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky