piatok 24. augusta 2018

Illy káva zrnková

Pražená zrnková káva v plechovke Bezkofeínová káva Zmes 1 Arabiky H. Zmesi kávy illy sú vyberané z rôznych odrôd kávy typu Arabica, ktorá má silnejšiu chuť, ale menej. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Illy Bezkofeinová 250g, zrno. Prodáváme také bezkofeinovu kávu.

Je uložená v plechovce, aby bylo zajištěné. Zrnková káva pre prípravu špičkového espressa s obsahom kofeínu menej ako . V čem spočívá jedinečnost kávy illy ? Kvalitní káva od illy nebyla nikdy levná. Espresso Normal je směs devíti čistých druhů kávy Arabica. Zažijte sametovou chuť těchto exkluzivních kávových zrn.


Klasická středně pražená zrnková káva illy.

Káva je balená v praktické plechové dóze, 2g. Udávané množství je méně než. Je směsí devíti druhů kávy Arabica.


Její chuť je vyvážená a dlouho po dopití šálku Vám zůstane na jazyku. Jemná chuť s nižším obsahom kofeínu. Jedna z najpredávanejších káv na svete.


V čom spočíva jedinečnosť kávy illy ? Vybrat si můžete z různých stupňů pražení, bezkofeinovou a kávu z různých koutů světa. Skvělá volba pro ty, kteří při přípravě kávy. Intenzivní aroma s nádechem čokolády.


Země původu: 1 Arabica z Brazílie - Cerrado Mineiro. Káva vhodná na prípravu espressa, plechoviek. Směsí devíti druhů kávy Arabica.


Její pěna je vysoká – mm, oříškově až tmavě . Další slevy kávy na Kupi.

Uložená v plechovce, aby bylo zajištěné optimální . Hermeticky uzavřené plechové dozy . Káva illy zrnková káva 250g v plechovce. Káva ILLY patří mezi známou a kvalitní značku na trhu s kávou. Má silnou intenzivní vůni, hladce vyváženou chuť s nádechem tónů karamelu a čokolády.


Káva pestré, pikantní a přitom jemné chuti s typickou zrnitou, červenohnědou cremou. Tmavo pražená, pikantnejšia, chuť lieskových orieškov a ovocia s príjemným . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky