piatok 24. augusta 2018

Jika umývadlo

Umývadlo pre zabudovanie zdola (1). Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Nabídka umyvadel o šířce cm. Umyvadla jsou vhodná pro zavěšení na zeď.


V sortimente JIKA si vyberiete vaňu, sprchové kúty, kúpeľňové batérie, nábytok do kúpeľne, záchod i umývadlo. Najpredávanejšie série sú Cubito, Mio a Olymp.

Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Duravit,Laufen, Jika ,Roca,Ravak. Vyberajte z ponuky viac ako produktov Jika a nakupujte pohodlne online. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Kúpeľňové umývadlá JIKA , sanita do kúpeľne, kúpeľňový nábytok, umývadla , polostĺpy, stĺpy.


Asymetrické umyvadlo ze série Cubito od firmy JIKA. Expresné doručenie po Slovensku! Udělejte si přehled o cenách, přečtěte .

S antibakteriálnou úpravou. JIKA , UMYVADLA STANDARDNÍ - KLASICKÁ, Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Ladné biele umývadlo Cubito Pure od spoločnosti JIKA , bez otvoru na batériu, umývadlo je možné dodať s povrchovou úpravou JIKA PERLA, ktorá uľahčuje . Produkt patrí do kategórií: Výpredaj . Inzeráty umyvadlo jika - aktuální inzeráty na Sbazar.


Vám nabízejí elegantní a praktické rohové závěsné umyvadlo ze série Jika OLYMP - ideální řešení pro ty zákazníky, kteří hledají plnohodnotný . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Inštaluje sa samostatne bez . Keramické umývadlo JIKA TIGO. DEEP BY JIKA skrinka pod umývadlo cm. SAPHO AMUR x 45cm umývadlo na dosku hranaté, s prepadom, liaty mramor.


Bateria nie je sucastou umyvadla. Oválne umývadlo s okrajom iba mm. IVA OVAL umývadlo na dosku. Darujem za odvoz zachovale umyvadla a WC.

Lokalita: Bratislava - Karlova Ves.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky