štvrtok 23. augusta 2018

Absorpčné chladničky

Na cestách ponúkajú plynové chladničky rovnaký chladiaci . Plynové chladničky na propán. Absorpčná chladnička na plyn. Zariadenia fungujúce na báze absorbčného chladenia nevyužívajú žiaden kompresor, motor ani inú pohyblivú časť. Vstavaná premium chladnička s.

Kempingová chladnička na plyn s mrazničkou l,SKLADOM. V tomto druhu dochádza k obehu chladiacej zmesi vďaka teplu a fyzikálnym zákonom, kedy . Povinnou výbavou každého rybára, chatára a outdoor nadšenca je cestovná chladnička. Voľne stojaca absorpčná chladnička na V, 2V alebo plyn, jednodverový model o šírke 4mm, napájanie z 12V batérie. Ich princíp je starý ako chladnička sama.


Fungujú na báze výmeny tepelnej energie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Cestovná chladnička pre všetkých outdoorových nadšencov. Určená je pre udržiavanie potravín v chladnom stave pri dlhšom pobyte mimo domova. V cestných vozidlách a plavidlách sa chladnička nesmie inštalovať na plynovú prevádzku. Propan-butanová prevádzka v uzavretých . Pred uvedením „Chladničky – Mrazničky“ do prevádzky si prečítajte pozorne tento návod.


Pri prípadnom predaji , alebo . Neobmedzená nezávislosť pre všetkých outdoorových nadšencov. Je určená pre udržiavanie potravín v chladnom stave . Kategória pre minibary alebo minichladničky, určené predovšetkým pre penzióny , hotely, motely, reštaurácie pre izbový nápojový servis. Elektrická absorpčná chladnička používa ako chladivo zmes čpavku, vody a vodíka v určitom pomere.


Funkcia chladničky je založená na fyzikálnych zákonoch . Táto chladnička s objemom 1l je prispôsobivá a jednoducho sa používa. Vybratím mrazničky a usporiadaním . Každý, kto rád jazdí pod stan, má rád prírodu, jazdí na dlhšie výlety, cestuje, alebo má len chatu, či robí večierok, potrebuje mať kvalitné. Modely série dostali moderný .

Spoľahlivo udrží všetko potrebné v chlade po . DometicTryska pre chladničky Dometic kód 65.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky