piatok 17. augusta 2018

Skrinka na pradlo

VEGA x 1x 31cm skrinka vysoká závesná s košom na prádlo , dub. Doplňková vysoká skříňka má v horní části dvě polohovatelné police a ve spodní části koš na prádlo , do kterého prakticky uschováte Vaše oblečení. Dolná skrinka s košom na prádlo D30KOS z moderného nábytku do kúpeľne BALI. Korpus skrinky je vo farbe orech.


Skrinka má dvojfarebné prevedenie. Prezri si u nás skrinka s kosom na pradlo a porovnaj ceny v 10.

Veľmi praktická kúpeľňová skrinka , kedy spodná časť tvorí výklopný kôš na bielizeň. Ponuka francúzskeho výrobcu. Táto skrinka sa svojím dizajnom hodí do každej kúpeľne. Súčasťou skrinky je kôš na špinavé prádlo.


Kúpeľňová skrinka s vyberateľným košom na prádlo v bielom vyhotovení. Pokud máte v koupelně nedostatek úložného prostoru, ale zároveň se vám do ní nevleze celá koupelnová sestava, je na čase se poohlédnout po koupelnové . Obľúbená skrinka do kúpeľne má biele lakované boky i dvierka (lesk). Praktický a široký kôš na bielizeň vám poskytne dostatok priestoru.


Výška je včetně nožiček cm.

Otevírání je možné umístit na pravou i levou stranu. Melbourne závěsná polovysoká skříňka je jedním z těch kusů nábytku, který svými praktickými rozměry a závěsnou funkcí doplní koupelnu o účelný typ skříňky. Skříňky s košem na prádlo Intedoor, Jika, Sapho, Roca a další za super ceny! Zaručujeme rychlé dodání, poskytujeme odborné poradenství.


Skříňka na prádlo s horní deskou a prostorným výklopným košem, do kterého snadno umístíte špinavé prádlo. Kupeľňový nábytok online od Merkury Market. Predávame kúpeľňové komody, kúpeľňové skrinky zostavy, kúpeľňové zrkadlá, skrinky pod umývadlo, umývadlá,. Jika CUBITO vysoká skříňka s košem na prádlo. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.


Skříňka s velikým drátěným vyjímatelným košem na prádlo. Koš je možné ze skříňky jednoduše vyjmout a odnést k pračce, vysypat a pak opět vrátit do skříňky. Hľadáme dôvody, aby ste si u nás opäť objednali. Jedným z nich je aj zľava, ktorú dostanete na ďalšie nákupy v Mirjan24. My a početné zľavy čakajú práve . Inzerát Koupelnová skříňka s košem na prádlo v okrese Brno-město, cena 899Kč, od jana.


Popis: Prodám koupelnovou skříňku s košem na . Bočná vysoká skrinka s košom na bielizeň, zásuvkou a policovou časťou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky