štvrtok 23. augusta 2018

Vešiak na kravaty

Výsuvný vešiak na kravaty a opasky. Dokonalé riešenie na prehľadné a priestorovo úsporné ukladanie kravát a opaskov. Tento vešiak do skrine má na jednej strane deväť háčikov na opasky a na . Veľkým hitom je vešiak na kravaty , vyrobený z kvalitného bukového dreva a kovu (chrom).


Je veľmi praktický, pretože je možné na neho zavesiť až.

Vešiak na kravatyVešiak na kravaty z kovu a dreva. Otočný vešiak na kravaty a opasky: Urobte si poriadok vo svojich pásikoch a kravatách vďaka tomuto praktickému vešiaku. Stačí ho len zavesiť do skrine, zavesiť . VÝSUVNÝ VEŠIAK NA KRAVATY -VE5 Slovensko.


Poriadok v skrini je výsadou úspešných a disciplinovaných. Cez eshop kúpite za cenu 5. Vešiaky s vlastnou potlačou vyrobíme na objednávku.

Praktický vešiak na kravaty z dreva a kovu. Farba: Zelená Materiál: Kov. Organizér na kravaty zavesíte do šatníkovej skrine . Pogumovaný povrch, ktorý zabezpečuje držanie kravaty. Nie všetky veci je možné alebo vhodné poskladať do políc či zásuviek.


Príspevky: 63: Pozvania odoslané: 0: Registrovaní priatelia: 0. Táto značka je skutočný majster vo výrobe doplnkov, ktoré . Minimála hĺbka skrine je 470mm. Balenie obsahuje skrutky na prichytenie. Doplnky vždy zušľachťujú dané priestory, prvky alebo plochy. O to cennejšie sú vlastnosti doplnkov, ktoré spravidla uľahčujú prácu alebo nejako zvyšujú.


Určený pre vešanie kravát v šatníkoch a vstavaných skriniach. Nábytkové kovane pre stolárov, výrobcov nábytku ale aj domácich majstrov. Ponúkame kovanie nielen na posuvné dvere, vstavané skrine a kuchynské linky.


Vešiak v tvare šiat zabezpečí dokonalý prehľad a poriadok vo vašich kravatách, šáloch a šatkách.

DPH: € cena s DPH: €. Pridaj komentár Zrušiť odpoveď. Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky