piatok 17. augusta 2018

Magneticka skrabka na akvarium

Magnetické plávajúce škrabky na čistenie akváriá. Eheim rapidCleaner škrabka na riasy. Prodlužovací škrabka k očištění stěn akvária. Chovatelské potreby, morská akvaristika a sladkovodná akvaristika, morská chémia, čistenie akvárií a zriaďovanie akvárií, teraristika.


V tejto kategórii nájdete. Stierka za pomoci magneta jednoducho a dôkladne vyčisti sklo akvária od rias a.

E-shop so širokou ponukou pre akvaristiku a záhradné jazierka. Zasielanie rýb, rastlín a živočíchov. Zvlášť silný magnet, vhodné na vodné riasy uchytené na skle akvária , polovicu s drsnou stranou umiestnite na vnútornú stranu . Při čištění akvária magnetickou stěrkou dbejte na to, aby se nedostal písek pod. Resun - škrabka Deluxe 12. Péče o akvárium spočívá začíná tím, že vytvoříte životní prostor a vodu tak, aby podmínky v něm byly co nejblíže tomu, na co jsou ryby zvyklé v přírodě.


Azoo škrabka na řasu s vyměnitelnou žiletkou. Velmi účinně a šetrně čistí sklo Vašeho akvária z obou stran.

Stěrka magnetická pro oblá akvária. Spolehlivě zbavuje akvárium nežádoucích řas a jiných nečistot. Plně nahrazuje žiletkové škrabky. MARINA akvarijní se žiletkou stupňů. Technika - filtrácia akvária , problémy s osvetlením, kryty na osvetlenie, reverzná osmóza,.


Masivní skvěle fungující škrabka s laminátovou násadou pro akrylátová akvária , . Vyskytly se Vám na stěně akvária řasy? Pohodlným a efektivním pomocníkem při odstraňování řas ze skla je stěrka, nebo škrabka. Díky tomuto pomocníku bude . Možností jak se jich zbavit je více, někdy si s nimi akvárium po čase. Tato škrabka je na delší tyčce kterou můžeme sklo pohodlně vyčistit bez. Co se týče magnetické stěrky, tak ta se dá pořídit shruba od sto třiceti korun.


K tomu vám perfektně poslouží čistící magnety do akvária. Chcete mít víc „es v rukávu“? Pak kombinujte čistící magnety se škrabkami a vaše akvárko bude zářit.


Ono nepoškrábat sklo (zvlášť u většího akvária ) je podle mě skoro nemožné,. U té magnetické škrabky je nevýhoda, že filc, který chrání sklo z .

SUPER ZOO - vše pro vaše zvířátka 7870. Plovoucí magnetická stěrka na čištění akvária. Akvarijní škrabka s žiletkou, sazeč rostlin, ATMAN. Vďaka plávajúcej vnútornej časti škrabky si už nikdy nepoškriabete sklo akvária - škrabka nespadne na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky