utorok 14. augusta 2018

Silikonova doska

Univerzálna silikónová podložka , na valkanie cesta alebo pečenie. Podložka nahradí neprakticky skladovateľnú dosku na valkanie cesta alebo plech na . Silikónová doska sa z pracovnej plochy nezošmykne, cesto sa na ňu neprilepí a tak na nej ľahko cesto rozvaľkáte. Môžete ju použiť aj ako podložku pod. Prezri si u nás silikonova doska a porovnaj ceny v 10.


Doska Vám nebude kĺzať pod rukami, tesne priľne k stolu, avšak cesto sa na nej nelepí.

Praktická silikónová podložka na vaľkanie cesta s rozmermi 60×cm. Vďaka tejto doske sa Vám bude s cestom skvele pracovať a zabránite lepeniu cesta na . Silikónová podložka je praktický pomocník určený na vaľkanie a prípravu cesta. Kuchynská podložka silikónová doska 60×50cm s mierkovým reliéfom, váha 400. Zľava : Kuchynská silikónová doska Smart za 90€. Skvelý pomocník, ktorý poteší každú gazdinku nielen pri varení, ale aj pri pečení!


IKEA - SOCKERKAKA, Podložka na prípravu cesta a nôž, Ochranná podložka chráni stolovú dosku pred spálením a vytvára nelepivý povrch pre vaše koláčiky. Prosim vas neviete kde sa da zohnat silikonova doska na valkanie cesta?

Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: úspora miesta na skladovanie dosky na vaľkanie medzi pečením. Podložka je opatrená po stranách centimetrom a na pracovnej ploche sú kruhy s. Aby sme na vás mohli cieliť ďalšiu reklamu, prosím dajte nám súhlas na ukladanie cookies. Pevnosť a rýchlosť dodania. Nie je také pevné ako som si myslela, že bude.


Ahoj, ja mám tú podložku z Tupperware a je fakt dobrá. Pred prisatín na pracovnú dosku ju treba navlhčiť, aby sa dobre prichytila. Ja ju skladujem pripevnenú . Nepriľnavá vrchná strana – zároveň spodná strana sa nekĺže. Ideálna ako podložka pri vaľkaní cesta: pracovná plocha zostane čistá, podložku nemusíte mastiť . Ponúkame vám do kuchyne šikovného po. Pre vás, ktorí radi pečiete, je tu praktická podložka zo silikónu, ktorá sa používa ako náhrada za papier na pečenie alebo na prípravu cesta.


Správna doska na krájanie potravín by mala byť rovná, masívna, jednoducho sa. Technické údaje: Dĺžka: cm. Umyte pomocou neagresívneho saponátu a hubky.


Sil FDA4- MIKROPORÉZNA SILIKÓNOVÁ GUMA kSil FDA400. Potrebujete narezať plošný materiál – gumy, dosky z recyklovanej gumy ELASTON, PVC . Osobní odběr na pobočkách.

Aj stará mama si zvykne na lepšie, pohodlnejšie a praktickejšie silikónové podložky na cesto, ale napriek tomu je v ponuke aj klasická - drevená doska na cesto.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky