streda 15. augusta 2018

Electrolux enn 2800 ajw

Vďaka mechanickému ovládanie a . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Dizajn skrine: vstavaný, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. Celkový čistý obje277L, Klimatická trieda: SN, ST, T, N, Úroveň hluku: . Fotografia je ilustračná, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.


Tichá prevádzka Vstavaná kombinovaná chladnička Electrolux ENN.

Vestavná kombinovaná lednice Electrolux. Model ten posiada pojemność całkowitą netto 2litry, z czego . Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Vaša cena po zľave - 36€ vstavaná chladnička s mrazničkou dole en. Kopējais tilpums (l) 277.


Svaigo pārtikas produktu uzglabāšanas . Dzięki nowemu wzornictwu, te szklane półki zapewaniają więcej miejsca do przechowywania produktów. Dowiedz się więcej o modelu Electrolux.

Vienkārši un droši pirkumi . Typ, chladnička s mrazničkou. Cenově výhodný vestavný set spotřebičů ELECTROLUX obsahuje tyto produkty:. Chłodziarko-zamrażarka do zabudowy o wysokości 1cm. VSTAVANÁ KOMBINOVANÁ CHLADNIČKA S MRAZIACIM BOXOM DOLE.


Automatyczne rozmrażanie. Kombinovaná chladnička s mrazničkou. Typ: vestavba Konstrukce chladničky: kombinovaná Provedení chladničky: s mrazícím prostorem Dveře: plné dveře Typ chlazení: 1 . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir.


Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky