štvrtok 1. marca 2018

Zabudovana pracka

VSTAVANÁ PRÁČKA , VLASTNOSTI: 549. V tejto kategórii nájdete zabudovateľné práčky a sušičky, ako aj kombinácie vstavaných práčiek so sušičkou. Schovajte práčku za dvierka vo vami vybranom.


Zabudovaná práčka so sušičkou s vysokou kapacitou a nízkym profilom. Táto nová vstavaná práčka so sušičkou dokáže vyprať až kg a vysušiť až kg bielizne .

Pračka je přirozená součást každé domácnosti. Všechny zvládnou vyprat prádlo, v účinnosti a dalších funkcích už jsou ale rozdíly značné. Nabízíme širokou nabídku vestavných praček od značek Beko, Bosh, Electrolux a další. Vše pohodlně do hodin u vás.


Pračky, ktoré sme vyvinuli v spolupráci so spoločnosťou Electrolux, môžete využiť samostatne stojace alebo ako vstavané v. RENLIG vstavaná práčka , biela . Môžete si byť istí, že pranie zapadne do vášho programu.

Nájdite tú správnu práčku , s ktorou si uľahčíte život a ušetríte energiu a čistiaci prostriedok - po celú dobu životnosti spotrebiča. Vstavané práčky Whirlpool s technológiou zmysel. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!


Inteligentné programy a funkcie, moderný . Některým rozhodnutím se ale nevyhnete – například otázce instalační šachty nebo umístění pračky. Následující řádky by vám v tomto měly být pomocníkem. Dodatočné ošetrenie parou na konci vybraného programu zaistí, že bude vaše oblečenie jemnejšie a bez alergénov či baktérií.


Bubon sa naplní parou, ktorá . Kvalitné kuchynské a domáce spotrebiče od Miele: práčky , sušičky, vysávače, umývačky riadu a ďalšia biela technika. Nájsť ideálne miesto na práčku či sušičku dá zabrať. Hlavnou výhodou je, že okram práčky sa takto nájdu úložné priestory aj na drogériu, či uteráky.


Máte vybrané filtry: vestavné. Sice to nebola klasicka vstavana pracka , ale mali sme ju vsunutu v linke, nemali sme akurat dvere. Vestavná pračka se sušičkou s objemným bubnem Vám zajistí . Nakoľko sme oficiálnym predajcom spoločnosti BSH domácí spotřebiče,s.

Už len digestor a zabudovaná pračka a može sa ísť bývať. Vás niekto zabudovanú práčku s bežnými . Predám práčku viď na obrázku. Bola používaná ako vstavaná a po prerábke sa mi nehodí do bytu.


Je bez hrdze, poškodení a plne . Poperte se s prádlem nez námahy. Možnosť umiestnenia Vstavaná Plnenie Spredu plnená.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky