štvrtok 29. marca 2018

Kovovy sud

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie plechovy sud. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Povrchová úprava - pozink. Plnící otvor - 1x v plášti.


Nakupujte online na Kwesto.

Sud je vyroben z ocelového . Bezplatná inzercia, kovovy sud predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Plechový sud od leteckého benzínu používaný. Podstavec pod plechový sud. L plechový pozinkovaný sud.


Dno s pláštěm je spojeno.

PLECHOVÝ SUD 2L POUŽITÝ S ODNÍMACÍM VÍKEM A PÁKOVÝM UZÁVĚREM. Kovový pozinkovaný sud o objemu 2litrů s odnimacím víkem. Kovový sud o objemu litrů lakovaný - modrý se zátky.


Každý sud má dvě šroubovací zátky. Po odříznutí horního víka lze použít jako zásobník na vodu. Výsledky vyhľadávania v krížovkárskom slovníku pre kovovy Sud na naftu. Preložiť slovo „tienený kovový sud “ zo slovenčiny do angličtiny. Preklad „ kovový sud “ zo slovenčiny do angličtiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. KOHUTIK VYPUSTACI NA SUD 60L KOVOVY z internetového obchodu spoločnosti Würth. Dřevěný sud na víno je ale pořád nenahraditelný, a to hlavně pro. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pozinkovaný plechový sud s odnímateľným vekom, objem 2l.


Kovovy sud na letgo Česká republika. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Status: I běžný skladový .

Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky