štvrtok 15. marca 2018

Eurotech chladnička s mrazničkou

Tie najlepšie chladničky EUROTECH nakupujte online u odborníkov a využite naše. Predám chladničku značky EUROTECH. Chladnička je plne funkčná, zachovalá.


Objem chladničky je 2litrov, objem mrazničky je 1litrov. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Eurotech KV 3A - kombinované chladničky s mrazničkou chladničky a mrazničky. Inzeráty chladnicka eurotech. Bezplatná inzercia, chladnicka eurotech predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Dopyt: náhradné diely, termostat do chladničky Eurotech CL3- už pred vami poptával. Dopyt: na zásuvky do mrazničky ARDO, Banská Bystrica.


Dvířka - dveře výparníku - mrazáku lednice EUROTECH C 2, C 290.

Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevili koupí našeho přístroje. Přejeme Vám spokojenost při užívání. Ak sa v chladničke svieti, potrebnú šťavu asi dostáva. Modernejšie verzie chladničiek majú akustickú signalizáciu v prípade, že sú dvere . Pred rokom sme kupili chladničku Eurotech bez mrazáku.


Veď na mrazenie mám predsa mrazničku , nie? Poskodena mraznicka Eurotech. Prvky obsluhy a kontroly, obrázok A1. Indikátor teploty chladničky.


Děkujeme vám za váš výběr a užívání našeho výrobku. Kombinovaná chladnička Eurotech platné do: 10. Výrobky firmy „Haier“ jsou známy použitím.


Při pravidelném čištění zůstane vnitřek chladničky a mrazničky svěží a čistý, takže nečistoty a pachy. Vertikální teploměr Electrolux pro chladničky a mrazničky. Darujem chladničku Eurotech za odvoz.

S tým že chladnička už doslúžila (chladí iba na 15C) funguje iba mraznička 115L mrazí -23C. Aktivuje sa, keď dvere chladničky ostanú dlho otvorené.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky