pondelok 12. marca 2018

Indukcna doska

Vám poradí ako vyberať Varné dosky. Máte vybrané filtry: indukčné. Majú jednoduché čistenie, indikujú zostatkové teplo, disponujú aj turbo ohrevom a . Indukčné varné dosky prinášajú moderný vzhľad a vyššie funkcie v jednom. Pri ohreve je plocha okolo nádoby takmer chladná, ale (!) po dovarení pokrmu aj indukčná doska potrebuje čas na vychladnutie, i keď len .

Indukčná technológia varných dosiek patrí medzi najúspornejšie varianty ohrevu, pretože ohrieva priamo dno nádoby. Ihneď po odobratí nádoby sa samotná . Indukčná varná doska , Rozmery pre zabudovanie VxŠxH (mm): 44x560x49 Hlavná. Láka predovšetkým úsporou energie a tiež jednoduchou údržbou.


Pre varenie využijete varné zóny s rozpoznaním veľkosti hrnca vr. Je výhodnejšia, efektívnejšia, šetrnejšia. Má v sebe zabudované viaceré aplikácie či systémy.

Naše spotrebiče šetrí životné . Varenie je obľúbenou aktivitou v kuchyni. Kuchynská linka sa nezaobíde bez varenej dosky. Na sporáky predávame sklokeramické, indukčné aj plynové varné. Poradíme vám, podľa čoho si vybrať varnú dosku presne podľa vašich potrieb.


Pri niektorých typoch sa varná plocha prispôsobí veľkosti hrnca či panvice až do priemeru cm. Takže aj menšia indukčná doska s rozmermi . Tip: Z hľadiska efektivity využitia energie sa za najvýhodnejšie vo všeobecnosti považujú indukčné varné dosky. Sami sa nezohrievajú a až energie . Ohrev je tak účinnejší a bezpečnejší.


Varné dosky gorenje = kombinácia dizajnu, vyspelých technológií a priaznivé ceny. Základné typy - indukčné , sklokeramické a plynové dosky. Odporúčania: Pred inštaláciou a ovládaním tohto spotrebiča si pozorne prečítajte tieto inštrukcie.


Nižšie si zapíšte sériové číslo, ktoré nájdete na typovom štítku . V záujme vašej bezpečnosti a správnej činnosti spotrebiča si pred jeho inštalá- ciou a používaním spotrebiča prečítajte tento návod na . Ste flexibilný a potrebujete, aby bola flexibilná aj vaša domácnosť.

Radi varíte a oceníte pri varení čo najväčšiu voľnosť. Základní informace Profesionální vybavení zón indukční . Siemens Indukční varná deska EH845MM11E. Zistite, ktoré sa podľa nás najviac oplatia!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky