pondelok 19. marca 2018

Stol orech

Jedálenský stôl Maurycy ( orech tmavý) (pre až osôb). Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Vo farebnom prevedení orech ideálne zapadne do vašej kuchyne či jedálne.


Masívny jedálenský rozkladací stôl , ktorý Vám ponúka Nábytok Tempo Kondela v dyhe morenej vo farebnom prevedení orech poskytuje dostatok priestoru pre . Objavte svoju minimalistickú stránku v. Bytovými trendmi trasie orech.

Jednoduchý jedálenský stôl pre osôb, vhodný do priestrannejších jedální a kuchýň. Po rozložení poskytuje stolovanie pre osôb. Rozmer po rozložení: 1cm. ALMOND do interiéru z prírodného masívu v dekore orech. Okrúhly jedálenský stôl MARCO, ktorý sa rozkladá v strednej časti stola.


Stôl je z masívu vo farbe tmavý orech. Drevený stôl , borovica 120x60cm. Jedinečný starožitný salónový STOLík z ORECHového dreva.


Luxusný kúsok zdobený peknými vyrezávanými detailami, a krásnou intarziou ktorá je výrazným.

Priestranný jedálenský stôl Universal má funkciu rozkladu, pevnú konštrukciu s obľúbenou optikou širokých rámov. Pre moderné i klasicky zariadený interiér. Plocha stola pred rozložením 120×cm . Elegantný jedálenský stôl v rustikálnom duchu. Zaujímavý vzhlad stola vyzdvihujú jemné tvary a dokonalé detaily.


Tento jedálenský stôl William vám pomôže dotvoriť kompletný vzhľad kuchyne aj jedálne podľa vašich predstáv. Ponúka dostatok priestoru pre trávenie. Rozkladací jedálenský stôl do kuchyne farba orech. Je vyrobený z dyhovanej MDF vo farbe ore. Tento dizajnový stôl je v prevedení dýha orech a podnož v lesklom chróme.


TAVOLA ROTONDO jedálenský stôl orech. Stôl ASTRO NEW sa veľmi rýchlo stane srdcom vašej domácnosti. BRENETA jedálenský stôl 1- orech od firmy MIOTTO design.


Ohýbané masívne drevené nohy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky