pondelok 5. marca 2018

Varná doska

Vybrať si môžete podľa svojich potrieb medzi plynovými varnými doskami, . V pamäti Podobné Ak zariaďujete kuchyňu moderného štýlu, možno pred klasickým sporákom uprednostníte varnú dosku. Za posledných niekoľko rokov sa ich ponuka značne. Dnes sú najobľúbenejšie indukčné varné dosky , ktoré vynikajú svojou veľkou energetickou úspornosťou.


Plynová varná doska ponúka rýchly ohrev, ľahkú reguláciu a okamžité zníženie teploty. Je varná doska to, čo vaša kuchyňa potrebuje?

Ak sa práve snažíte zorientovať vo výbere, ale nemáte chuť študovať parametre, funkcie a porovnávať stovky . Pre varenie využijete varné zóny s rozpoznaním veľkosti hrnca vr. Poradíme vám, podľa čoho si vybrať varnú dosku presne podľa vašich potrieb. Plynové varné dosky s odolným nerezovým povrchom iXelium.


Naše spotrebiče šetrí životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a funkcie,. Základné typy - indukčné, sklokeramické a plynové dosky.


Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách. Indukčné varné dosky sú výnimočne energeticky úsporné, .

Môžte variť na plyne alebo elektrike, stačí si len vybrať Vám vyhovujúci výrobok. Na indukčnú varnú platňu nikdy neukladajte kovové predmety ako napríklad. Sklokeramická vstavaná varná doska je určená na používanie v domácnosti. Naše indukčné varné dosky nedokážu robiť zázraky, ale pracujú rýchlejšie ako bežné varné dosky.


Indukčná varná doska Bosch môže priviesť litre vody do . Značka talianskych spotrebičov s nádychom klasiky, ktorých výroba je situovaná v mestečku Gualteri, v samotnom srdci regiónu Emilia Romagna. V záujme vašej bezpečnosti a správnej činnosti spotrebiča si pred jeho inštalá- ciou a používaním spotrebiča prečítajte tento návod na . Základom každé varné dosky značky Franke je prelomový dizajn a pokročilá technológia zhotovená tak, aby vám slúžila dlhé roky. Pri výbere varnej dosky musíme najskôr rozlíšiť, ktorý typ potrebujeme.


Na základe bezpečnostných poistiek horákov je doska chránená pred únikom . Varná doska je vybavená . Bezpečnostné upozornenia k ovládaniu. Nebezpečenstvo požiaru, ak varná doska zostane bez dozoru!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky