utorok 13. marca 2018

Box na naradie na kolieskach

Kovové koľajničky na možnosť pripútania ďalšieho boxu či materiálu. Sú ľahké a vďaka vhodne uloženým kolieskam niektoré boxy je možné ťahať aj po. Rozkladací pojazdný box na náradie.


Box na náradie na kolieskach. Priestranný plastový kufor na kolieskach s rozmermi 460×280×6mm s .

Sada dvoch samostatných kufrov na kolieskach s rukoväťou pre ľahkú. Praktický uzatvárateľný box na náradie je vyrobený z vysoko odolného plastu. Profesionální kufr 56x46 . Stanley FatMax Uskladňovací systém Tstak skladací hliníkový vozík na kolieskach. Kvalitný plastový box na uskladnenie náradia.


Plastový box na náradie na kolieskach. Pevný box na náradie s dvoma oddeliteľnými organizéry vo veku. Mimořádná životnost díky žebrům na vnější i vnitřní straně kufru.

Vnitřek kufru vyložen vrstvou pěny a popruhy s . STANLEY Pojazdny box a box na náradie 1Na sklade ks. Organizér – mobilný box s odolnými kolieskami , hlboká zásuvka a úložný priestor na náradie, . Vďaka kolieskam a vysúvacím držadlu ho pohodlne premiestnite, . Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny.


Kufrík na náradie 40-dielna sada TACTIX. Organizer je určený do dielne, na skrutky, náradie , drobnosti, prispeje k. Vybavený je štyrmi kolieskami , dve kolieska s brzdou ktoré sú otočné o 3stupňov. Vode a prachu odolný IP 65. Kovová schránka na náradie na kolieskach.


Praktický plastový box na náradie na kolieskach 4x 3x 8mm. Pogumované pojazdové kolieska do každého terénu. Medium box - stredný kufor, hmotnosť kg, rozmery: x 3x cm.


Box Roller, na kolieskach , max. Box má organizér na skrutky ktorý je možné vybrať a používať samostatne.

Oddeliteľná vrchná časť ktorú je možné použiť . Dostupnosť: Na objednávku - dní. Odolné kolieska s priemerom 178mm zaručujú jednoduchú ovládateľnosť a preto môže byť tento modul užitočný ako úložný modul na veľké a objemné veci. DEWALT kufor na náradie TSTAK-VI 4x 3x 30mm. Brašna na náradie na kolieskach s teleskopickou rukoväťou KS Tools.


S 2x vyberateľným zásobníkom na drobné súčiastky s priehľadným vekom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky