utorok 13. marca 2018

Drziak na kluce

Nástenný držiak na kľúče s priehradkou na listy InterDesign Fombu. Domácnosť › Skladovanie › Skrinky, vešiaky V pamäti 70 € Ak každé ráno pobehujete zmätene po byte a hľadáte, kam ste večer položili kľúče , vyriešte to týmto nápaditým držiakom na kľúče. EUR Biely vešiak na kľúče s poličkou YAMAZAKI Smart.


Držiak je vyrobený z dreva a . Prezri si u nás vesiak na kluce a porovnaj ceny v 10. Drevený vešiak na kľúče I love my home, gm210.

Moderný vešiak na kľúče dokáže vyriešiť večný problém každého z nás. V našej ponuke sa totiž nachádzajú dizajnové držiaky na kľúče , ktoré jednoducho . Magnetický držiak na kľúče je praktický a elegantný. Je osadený silnými NdFeB magnetmi, ktoré udržia aj veľký zväzok kľúčov. Uchytenie je pomocí hmoždiniek.


Praktické a zároveň originálne, také sú držiaky a misky na kľúče , ktoré nájdete v našej ponuke. Mnohé sú vyrobené v sade - pre ňu a pre neho, vhodné ako . Priemer otvoru v kľúči musí byť minimálne mm. Zákazkova výroba (3-týždne).

Originálny, kovový vešiak v tvare kľúča , Razom rieši otázku kam zavesiť kľúče , Doplnok, ktorý vdýchne Vášmu domovu atmosféru , Dodávané vrátane . Drevené polotovary na dekupáž Decoupage technika - známa aj ako servítkovanie, sa teší veľkej obľúbenosti pre svoju krásu a jednoduchosť. K dodaniu vo zvislom aj vodorovnom modely. Už nehľadajte pred odchodom z domu kľúče! Od teraz na vás budú vždy čakať v stojane, . Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov.


Kľúčenky a stojan na poštu v jednom - to je držiak Rail. Jeho súčasťou je magnetických krúžkov, vďaka ktorým kľúče na stojane pevne držia. CHOOZE je predajňa a e-shop zameraný na designové produkty a knižky, ktoré sme pre vás starostlivo vyhľadali a vyskúšali. Plastový držiak s rukoväťou na uloženie až kľúčov.


Krátky popis: K perforovanej tabuli č. Preložiť slovo „ držiak na kľúče “ z angličtiny do slovenčiny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky