piatok 9. marca 2018

Gastro sporak

Najpredávanejšie produkty v kategórii. Vhodný typ sporáků vybíráme podle velikosti – čím větší . NA NÁHRADNÍ DÍLY - zboží se prodává v takovém stavu v jakém se vykoupilo - BEZ OPRAVY - možné. Kompletní realizace od sporáku , konvektomatu, přes . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů gastro sporak. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Gastro sporák - sklokeramika , 2x sklokeramická plotýnka. Nabízíme široký sortiment a výborné ceny. Kombinovaný sporák KROMET 700. Horáky z špecialnej zliatiny, pilotný horáčik (večný plameň) istený s . PLYNOVÝ SPORÁK ST ( řada 7) empty. Sporáky a varné stoličky.


Plynové vařidlo GASTRO -HAAL VP-740. Elektrický sporák GASTRO PCQ 7ET - Elektrický sporák.

Sme zameraní na predaj profesionálnych gastro zariadení ako rúry, sporáky , konvektomaty, umývačky riadu, vákuove baličky, profesionálne chladničky a . Prodám plynový gastro - sporák. Predám Nerezový gastro sporák , plynový. SPORÁK ELECTROLUX SE SKLOKERAMICKOU DESKOU XP70 zóny. Konstrukce vyrobená z nerezové oceli. Možnost konfigurace hořáků: 5kW, 5kW, 7kW (dvoukorunový hořák) a 9kW (dvoukorunový hořák) s hlavním hořákem a. RM Gastro Redfox produkty.


To si naše firma samozřejmě uvědomuje, proto spolupracujeme s řadou prvotřídních kuchařů. Na zboží z katalogu REDFOX se vztahují záruční podmínky viz příloha v PDF pod obrázkem produktu. Výškově nastavitelné nohy. Výroba gastro zariadení v Nových Zámkoch má už 25-ročnú tradíciu. Náš najnovší článok v mesačníku . Maximální výkon a úspora energie.


Vytápění varné plochy pouze při kontaktu s indukčním . Vhodné do kuchyní s produkcí do 1jídel (malé restaurace,bufety,.) Možnost instalace všech . Gastronomické vybavenie a gastro technika pre stravovacie prevádzky od tuzemských i zahraničných. Profesionálne gastro vybavenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky