piatok 30. marca 2018

Mlynček na korenie tescoma

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Mlynček na soľ GrandCHEF. Elektrický mlynček na korenie a soľ PRESIDENT, v 1. S prvotriednymi keramickými mlecími mechanizmami, s nastaviteľnou hrubosťou mletia a viečkom pre . Vynikajúci na jednoduché dochucovanie pokrmov čerstvo mletým korením. Opatrený prvotriednym keramickým mlecím mechanizmom s nastaviteľnou hrubosťou mletia. Transparentné mlynčeky VIRGO na korenie, soľ a chilli sú rozlíšené farbou mlecieho.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Veľmi elegantný elektrický mlynček na soľ a korenie. Hrubosť mletia je nastaviteľná a viečko pre . Vynikajúca pre dochucovanie pokrmov čerstvo mletým korením alebo čerstvo mletou soľou, drveným chili, . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Tescoma VITAMINO elektrický mlynček na korenie.


Nenechte svou lásku k vaření . TESCOMA VITAMINO ELEKTRICKY MLYNCEK NA KORENIE platné do: 21. Stolné mlynčeky s ľahkým plnením a nastaviteľným mlecím mechanizmom z keramických materiálov. Vybavené prvotriednym keramickým mlecím . Vyrobené z odolného transparentného plastu a . Dobré pre korenie, hrubú soľ atď.


Je praktický ohnutý dizajn zaručuje dobré uchytenie, pričom mlynček pracuje . Univerzálny mlynček HANDY, strúhadlá. Strúhadlá k mlynčeku HANDY, ks.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky